Bli Premium-medlem nu och spara 10 % på varje köp* Mer information

  • 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
  • Premiumerbjudanden och för-reor
  • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
  • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.
2060

ATHLEISURE = ATLETISK + LEISURE

"Athleisure" är ett ord skapelse från Athletic och Leisure, det vill säga sport och fritid. Det beskriver en ny inställning till livet, som finner dess uttryck på sportigt trendigt sätt. De träningskläder är nu inte längre bara i gymmet hemma, utan även i de vanliga kläderna. Idrottsmodeller, som omvandlades till vardagliga plagg och behöll en stor del av sin ursprungliga karaktär, tjänar som grund för detta. Till skillnad från de ofta minimalistiska idrottskläderna, som är rent optiskt begränsade till det väsentliga och i vilka vissa funktioner spelar en särskilt stor roll, använder idrottsutövarna av Athleisure-kollektioner behovet av att visa sig modernt.

SPORTKLÄDER MED EN SKÖN KÄNSLA AV LIV

Om du är klädd i sportkläder, så skapar det inte bara ett atletiskt intryck i betraktaren, det är också bekvämt. Med det mångsidiga modet kan du röra dig fritt. Kläder består vanligen av ett elastiskt material som passar perfekt till din kroppsform. Det finns både skivade modeller som tröjor, t-shirts och träningsbyxor samt delar till tätbeklädnad, t.ex. Tights och Bustiers. Du kan klä dig själv både avslappnat och understrukna. Förresten, den höga trösten inspirerar dig inte bara, utan även många kändisar från musiken och showbusiness. De två popsångarna Beyoncé och Rihanna, till exempel, har en preferens för Athleisure-blicken.

IDROTTENS IDROTTSUTÖVNING: FUNKTIONELL & STILISH

De berömda idrottsmännen jämte sportkläder med samma raffinaderier som mode för tävlingsinriktade sporter. Detta omfattar bland annat användningen av innovativa fibrer som ökar funktionaliteten. Användningen av specialmaterial minskar den gamla fabriksutvecklingen. Svetsbara och andningsdugliga är lika bra som alla plagg i sportsektorn. Ursprungligen utformade för att förbättra idrottsutövning, gör dessa geniala funktioner också vardagslivet lättare. Därför är Athleisure-Mode nu också accepterad inom många yrken.

EN FULLSTÄNDIG UTSTYRSEL I EN SPORTIG STIL

Du kan kompilera ditt fullständiga sportkläder med oss enligt dina individuella önskemål. Utöver byxor, tröjor, skjortor, tröjor, jackor och andra kläder, finns det också ett brett urval av gympaskor. Med gympaskor började fritidskulturens tidsålder på 1980-talet. På den tiden blev det populärt att bära idrottsskor med välkända märken i skolan och på gatan. Du kan fortfarande kombinera dem med jeans eller ha träningsbyxor eller trikåer, som du vill.

FRÅN GYMMET TILL GATAN

Sportarna ger dig också en hel del fördelar. Till exempel behöver du inte flytta extra när du byter om och du alltid är klädd nästan överallt. Tack vare en lättad klädkod är det nu vanligt att det också förekommer i många yrken i fritidskyrket. I staden träffar man många unga män och kvinnor, som gillar att man sätter stort värde på en sportig tröst. Shoes-och träningsskor är också utmärkta för cykling och joggning.

KÖPA SPORTKLÄDER ONLINE: FÖR STADS, KONTOR OCH FRITID

Att kombinera fritid och sport med varandra är en fantastisk sak. Du kan ge dig överallt som du är och visa din aktiva livsstil offentligt. För att du ska bli en riktig ögonfångare, kommer du att hitta många olika modeller i olika mönster och färger från etablerad sportutrustning i världen. Det är värt den regelbundna forskningen i vårt omfattande utbud, eftersom nya artiklar ständigt kommer

ATHLEISURE ONLINE-SHOP MED HÖGKVALITÉMÄRKEN

I Keller Sports Athleisure-Shop kommer du att finna högkvalitativa sportkläder för fritidsarbete, träning, träning, yoga, klot eller multisport-inomhus och utomhusrum. De flesta Athleisure-produkter testas direkt av våra Keller Sports Pros. Din fördel: vår erfarenhet och ett exklusivt produkturval. Dessutom kan du hämta upp träningstips i Keller Sports Guide och bläddra igenom produkttester och expertintervjuer från alla sportkategorier. Beordra dina funktionella sportkläder från Nike, Adidas, Asics, New Balance, Under Armour, Vans, North Face and Co. i källare Sports Online-Shop-och tack vare snabb sjöfart, kommer vår leverans att nå dig mestadels om några dagar.

Missar du inte nya erbjudanden? -Prenumerera på vårt nyhetsbrev! Beordra din nya Athleisure-Outfit i premiumkvalitet nu!

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.