Bli Premium-medlem nu och spara 10 % på varje köp* Mer information

 • 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
 • Premiumerbjudanden och för-reor
 • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
 • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.
2060, 2140

SPORTIG DESIGN MED EN URBAN TOUCH

Dagens män och kvinnor presenterar sig på ett sportigt och avslappnat sätt, både under träning och i vardagen. Detta är en trend som inte bara är baserad på visuella ideal, utan som också ger dig ett verkligt mervärde. "Athleisure" är en ordkombination av de engelska termerna "Athletic" och "Leisure", dvs. sport och fritid. Och det är precis vad sportkläder skapades för. Det är kläder som är lämpliga för vardagligt bruk, som du kan ha på dig när du joggar, cyklar och går på gymmet, men också på stan eller i skolan.

ETT KOMPROMISSLÖST VAL AV MATERIAL

Athleisure-modet kombinerar fördelarna med funktionella sportkläder och hippt mode. Modellerna är i linje med den moderna smaken och erbjuder ändå fördelarna med smart konstruerade kläder. Materialet är av motsvarande hög kvalitet, och högteknologiska tyger används oftare än i konventionellt vardagsmode. Den innovativa materialblandningen ger en över genomsnittlig komfort. Sportkläderna är lätta, lätt komprimerbara och skrynklas knappt tack vare den höga andelen syntetfibrer.

KLÄDER FÖR ATT MÅ BRA I

En idrottare kan bara prestera sitt bästa om kläderna är bekväma att bära. Det innebär att du varken får svettas eller frysa i plaggen och att du måste förbli torr i alla situationer. Alla dessa egenskaper, som du hittar i professionella sportkläder, erbjuds även i de sportiga fritidsmodellerna från välkända märken. Alla tyger som används för tillverkning av sportkläder är andningsbara och, beroende på modell, utrustade med nätinsatser för att ytterligare öka luftcirkulationen. Materialet transporterar också effektivt bort svett till utsidan och håller dig behagligt torr. Modellerna för den svalare årstiden har en borstad insida eller ett varmt foder.

FÖRFININGAR MED EXTRA FÖRDELAR.

Även när det gäller fritidsmode handlar allt om detaljerna. Kanske är dina träningsbyxor utrustade med reflekterande applikationer för bättre synlighet i mörkret. Eller så är du glad över de många fickorna där du kan förvara ditt tuggummi, din plånbok eller andra viktiga saker. En justerbar huva är till exempel mycket praktisk på en hoodie. Elastiska manschetter ökar passformen och ger extra komfort.

KLÄDD SPORTIGT VARJE DAG

Sportkläder erbjuder otaliga möjligheter till användning och kombination. Tack vare sin allmänna utformning är modellerna idealiska för lättare, sportig användning, till exempel för jogging eller cykling på kvällen. Du kan klä dig helt sportigt eller kombinera de enskilda delarna med vanliga vardagskläder. Jeansbyxor passar särskilt bra till nästan alla toppar. Kreativa människor skapar sin egen design av sportklädselkollektionen och andra, även stilfrämmande element. På klubbarna är accessoarer från den ädla scenen i kontrasterande samspel med sportiga kläder helt på modet, även om de inte är allestädes närvarande överallt.

FÖR- OCH NACKDELAR MED FRITIDSKLÄDER.

Om du gillar avslappnade kläder och vill ha optimal rörelsefrihet finns det inget bättre för dig än mode från athleisure-kollektionen. Den sportiga klädseln passar dock inte överallt och är förmodligen lika ovälkommen på en gala som på en bröllopsfest eller bakom disken på ett bankkontor. Om du utövar en viss sport intensivt och permanent är det värt att köpa specialkläder.

FÖRDELAR:

 • mycket hög komfort
 • Fullständig rörelsefrihet.
 • god luftcirkulation för ett utmärkt kroppsklimat
 • svettabsorberande och snabbtorkande
 • design som lämpar sig för daglig användning

NACKDELAR:

 • ofta för avslappnade för kontoret och andra tillfällen
 • Ibland är en speciell sportklädsel ett bättre alternativ.

FÖLJ ATHLEISURE-TRENDEN NU!

Vem vill inte kunna röra sig fritt hela tiden och dra nytta av bekväma kläder? Med sportkläder från Keller Sports-sortimentet blir denna dröm verklighet. Du ser bra ut och har en avslappnad känsla på huden. Och det bästa är att du kan välja mellan många olika skärningar, färger och modeller.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.