• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
  • Premiumerbjudanden och för-reor
  • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
  • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

ATHLEISURE-OCH SPORTKLÄDER

På Athleisure Outlet of Keller Sports kommer ni aldrig att komma fram till låga kvalitetsprodukter. Tvärtom: här kommer ni att finna folkliga, högkvalitativa delar av välkända varumärken, som för närvarande är särskilt gynnsamma. Exempel: Samlingar från den senaste årstiden, exceptionella konstruktioner eller utvalda enskilda storlekar. Upptäck intressanta erbjudanden från Nike, adidas, Puma, KARI TRAA, J. LINDEBERG och andra trendiga märken och dra nytta av attraktiva prissänkningar.

SPORTSVORDOMLOPP-FRITIDS-SPORTKLÄDER ONLINE

Behandla dig själv till en sportkavaj, där du kan se bra ut i dåligt väder. Till exempel, en skinnhuvtröja med zip, där du är välkänt och självsäker. Vissa jackor erbjuder funktionella detaljer som en justerbar huva och fållor, så att du kan justera jackan för att anpassa dina inställningar. Eller titta på de olika mjukvarorna som inte bara ser bra ut, utan också vind och vattenbevis. Om man är en älskare av vintage-stil, så hittar man den också i fritidsutloppet. För den ursprungliga KARI TRAA som kör jackor, till exempel, som ser ut som moderna tolkningar av klassiska anoraker, eller på en gympajacka av Nike. -Jaha? Billigt sportmode kan vara så attraktivt!

ATLETISK OCH FRITIDSPORTSMODE

Att hitta bekväma sporrar för vardagslivet är en utmaning för vissa människor. Det är här som känslan av fingrarna och god smak krävs. I Athleisure Outlet-området tar Keller Sport bara på sig utvalda bitar som övertygar inte bara av gedigar kvalitet utan även med stilsäkerhet. Discover in the Athleisure Outlet chic-byxor för män och attraktiva tights för damer. Tveka inte att dra nytta av de sänkta priserna!

SPORTMODE I UTLOPP: SÄSONGSERBJUDANDEN

Du kan nu täcka de varma dagarna med ett gynnsamt sportsätt. På Athleisure Outlet, hittar du T-shirts, kortärmar, tankfartyg och sportiga shorts från de mest kända sportmärken i världen. Välj mellan kläder med en diskret logotyp eller modeller som iögonfallande iscensätta varumärket.

SÄNKTA SPORTSKOR SOM MAN ALDRIG VILL TA UT

Sneakers för vägen och kontoret måste uppfylla höga krav. De ska passa din personliga stil och ha en fashionabel look. I detta avseende bör de vara så bekväma att man kan bära dem utan avbrott i tio timmar utan problem. På Athleisure Outlet of Keller Sports kommer du också att finna praktiska vardagsslökarna till lägre priser. Detta är produkter av hög kvalitet från adidas, Puma, North Face, ASICS, Under Armour, och andra varumärken. Tack vare funktionella egenskaper som en särskild dämpning erbjuder de en hög bekvämlighet och optimering med reflekterande detaljer om din säkerhet på stadens gator. Sneakers har också vintage-fans på sin räkning-Athleisure Outlet Store bjuder på några spännande designer som ser väldigt snygga ut ens vid dina fötter.

SPORTSVORDOMLOPP-KÄNDA VARUMÄRKEN

I Kellers utlopp erbjuder vi uteslutande originalartiklar av välkända varumärken. Alla har en hög kvalitet och relevanta funktionella egenskaper. Så du kan koncentrera dig på vad sport mode betyder för vardagslivet: på stilen. Det mesta av allt, du drar nytta av utloppet när du bara tittar igenom alla delar och frågar dig frågan med var och en av dem: Vad ska jag göra med den? I vilken miljö ser jag mig själv? Hur ska jag jobba med det på klubben, i shopping, på kontoret? På detta sätt kommer ni att bli mer djärv, modigare, och därmed göra ett starkt personligt uttalande.

Bra att veta: Om det inte är begränsat, är våra utloppspriser kombinerbara med andra rabatter. För Athleisure Outletware & Athleisure Sportmode är våra vanliga återbetalningsfrister tillämpliga.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.