• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
 • Premiumerbjudanden och för-reor
 • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
 • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

FÖR TÄVLINGSCYKLISTER OCH BERGSKNUTAR

Passo dello Stellvio (Italienska), Col de la Croix de Fer (Eicanuz Pass) i Frankrike eller serpentinvägarna i Tramuntana-bergen till Sa Calobra-i Europa väntar oräkneliga cykelvägar till att upptäckas och drivas. Du kan hitta rätt cykelkläder och cykelskor i Keller Sports Bike Shop. Det spelar ingen roll om du är en cyklist, en professionell cyklist, eller en erfaren konkurrent, om du är snabb att köra en MTB-Trail eller träna för ditt nästa triathlon efter jobbet.

I Keller Sports kommer du att få cykelkläder och tillbehör till knuttar och vägcyklister. I källaren Sport Online-Shop kan du beställa funktionscykelutrustning från Scott, POC, Castelli, Giro, Shimano, Pearl Izumi, ION, Löffler, EVOC och många fler. Hjultröjor, delare, byxor och jackor är alla-in-on-och aerodynamiskt skärsår vid full rörlighet. Säker kuddar i byxorna ger också långa sträckor för bekvämlighet. Flat sömmar förhindrar friktion. Cykelcykelkläderna, inklusive cykelhjälmen, erbjuder samma funktion i fråga om andningsbarhet och fuktreglering.

Skillnaden ligger i den skärande guiden. Cykelbyxor och tröjor fastnar inte på cyklistens hud, men är något mer lustigare och ytterligare skärsår. Förstärkningar i armbågarna och knäna ger också effektivt skydd. Det finns också skillnader i skorna. Racing cykelskor är relativt stela och mindre lämpliga för promenering. Rullandet av foten under löpning är betydligt svårare. I bergscykelskor kan man lätt träna cykeln och gå försiktigt i grov terräng.

CYKLINGKLÄDER FÖR VARJE VÄDER

Om du vill få fotfästen från din kropp och vill trotsa solen, regnet och vinden, kommer du att behöva en dräkt som hjälper dig och ger dig tillräckligt skydd. Viktigare än optiken är funktionaliteten hos din cykelutrustning. Cyklingskläderna skärs av så att den passar din position på hjulet och erbjuder rörelsefrihet. Alla cykelkläder är vindrutan och andningsbar.

Vissa modeller är tillgängliga i form av vind-och vattensäker version. Praktiskt taget det finns regn och vindjackor som du kan dra över tröjan. Kläderna är inte bara för blöta och blåsiga väder, utan även mot solen. Många cykelbyxor och jerseys har en hög UV-skyddsfaktor. För att inte svettas i sommarvärmen är många modeller utrustade med inlägsen i airy.

CYKELTILLBEHÖR-BRA ATT VETA

Cykelklädesplagg ska passa perfekt. Detta gäller för byxor och övre delar och till och med mer för säkerhetsrelevanta tillbehör, t.ex. för cykelhjälmarna. Elastiska cykelkläder är alltid tajta. För breda kläder skulle påverka den viktiga aerodynamiken. Cyklister väljer ofta dig som en tajt modell. Detta gäller särskilt för ben och pansar liksom för modeller som följer kroppen genom ett trångt anfall. Reflekterande element om kläder, hjälm och skor är användbara för att öka uppfattningen om vägtrafik. Det bästa att göra är att matcha klädföremål. För detta behöver du bland annat cykelstrumpor, cykelskor, byxor, övre delar, rams, ravinerna, handskar och en cykelhjälm.

Var uppmärksam på dessa egenskaper

 • Aerodynamiska skärningsformer
 • Fullständig rörelsefrihet
 • Kroppens nära anfall
 • Låg vikt
 • Luftcirkulation
 • Bröstbart membran
 • Vind och väderbesäker textilier
 • Reflekterande element, ljusa färger
 • Aktuell Sport-Designs

CYKELBJUDANDEN PÅ KELLER SPORT

Bike Sport-erbjudandet i Keller Sports inkluderar allt för din träning eller nästa turné-både för väg och terräng:

 • Cykelhjälmar: Cykelhjälmar för tävlingscykel / MTB, många med MiPS-teknik, med / utan visir
 • Cyklingskläder: jerseys (lang/short), funktionella tröjor, cykelvästar, Rickken, cykelbyxor (lang/korta), funktionella underkläder, armband, leglingar, sockor och lock
 • Cykelskor: Cykelskor för MTB eller racingcykel, med abborrar. Stängningssystem
 • Cykelhandskar: som kortfinger, fingernaglar, fodrade, för alla säsonger
 • Cykelglasögon: för att skydda mot UV-strålning, insekter, vind, rulle-delning
 • Cykeltrycksäckar & påsar: ryggsäckar, ryggsäckar, magsäck och bältespåsar, Bike Travel Bags (för lagring av hjul, reservdelar och verktyg)

CYKLING ONLINE-BUTIK MED UNIK TJÄNST

De flesta cyklande artiklar testas direkt i sadeln av våra Keller Sports Pros. Din fördel: vår erfarenhet och ett exklusivt produkturval.

Missar du inte nya erbjudanden? -Prenumerera på vårt nyhetsbrev! Beställ nu din individuella cykelutstyrsel i premiumkvalitet med ett lämpligt cykelerbjudande!

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.