• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
 • Premiumerbjudanden och för-reor
 • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
 • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

NÄR DET BLIR FÖR FRISKT KRING VADERNA

Träning i kallt väder kräver anpassade kläder. Detta inkluderar byxor som skyddar benen från topp till tå. I ett par långa cykelbyxor kan du utöva din sport i låga temperaturer utan problem. Du är perfekt isolerad så att din kropp knappt förlorar någon värme. Samtidigt är fukttransport och luftväxling obehindrat. En varm och torr känsla på huden är resultatet av funktionella textilier som har en utmärkt fukt- och värmehantering. En annan fördel är den enorma komforten. Du kan sträcka dig i alla riktningar i det elastiska materialet utan att förlora din rörelsefrihet.

RÄTT CYKELBYXOR FÖR TÄVLANDE

Vägsportare och tävlingsåkare föredrar långa byxor som ger maximal acceleration. En aerodynamisk design som ligger nära kroppen är definitivt fördelaktig. De långa byxorna är tätt intill kroppen och är elastiska. De känns som ett andra skinn. Silikonbeläggningar och ett platt midjeband ger perfekt passform och utmärkt stöd. Bekväma sätesdynor kompletterar funktionerna. Om du är mycket ute på vägarna måste du naturligtvis synas omedelbart i alla väder och vid alla tider på dygnet. Därför är många av de långa cykelbyxorna utrustade med reflekterande applikationer.

OCH DET HÄR ÄR VAD MOUNTAINBIKECYKLISTER HAR PÅ SIG

Mountainbikecyklister gillar det ganska avslappnat. Många fritidsidrottare föredrar också långbyxor som inte sitter fast vid benet, utan lämnar lite luft mellan huden och textilen. Cykelbyxorna är inte hudtäta, men ändå elastiska. Vid höften finns ett elastiskt band som är individuellt justerbart. Vanligtvis finns det förformade knäpartier och en dragkedja i nedre delen av benet för att göra det lättare att ta på och av dem. De här långa cykelbyxorna har också sätesförstärkning och slitskydd. De finns både som vindstoppare och regnbyxor. Du kan bära de vattentäta och vindtäta byxorna direkt på huden eller dra dem över en tighta. Överbyxorna är fjäderlätta, lätt komprimerbara och därför idealiska som ett användbart tillbehör vid plötsliga väderomslag.

FÖR- OCH NACKDELAR MED LÅNGA CYKELBYXOR.

I kyligt väder får du kalla vader om du inte har ett par långbyxor på cykeln. Därför är det bäst att köpa flera par cykelshorts med långa ben för vintern och kalla dagar. Nackdelar uppstår endast i jämförelse med alternativen. Du kan till exempel förlänga shorts med benvärmare under en viss tid. Långbyxor med remmar ger dig också mer komfort och ett säkrare grepp, men de är mer besvärliga att ta på och av.

FÖRDELAR:

 • smala och breda byxor kan kombineras bra med varandra
 • säkert grepp tack vare det justerbara midjebandet och särskilda fästelement
 • god värmeisolering
 • bekväm och elastisk
 • Fullständig rörelsefrihet.
 • hög andningsförmåga
 • fuktreglerande
 • finns som vindstoppare och regnbyxor

NACKDELAR:

 • Benvärmare är mer praktiska vid plötsliga temperaturhöjningar.
 • inget skydd för ryggen jämfört med långa bib shorts

KÖP DEM - DINA LÅNGA CYKELBYXOR FÖR SVALA DAGAR!

Cykling är bara riktigt roligt när du inte fryser och känner dig bekväm överallt. Därför bör du särskilt leta efter cykelbyxor med långa ben eller en trekvartsversion i vårt sortiment. Keller Sports erbjuder främst långa cykelbyxor i de klassiska färgerna mörkblått och svart.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.