Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

EN VIKTIG DEL AV DEN GRUNDLÄGGANDE CYKELUTRUSTNINGEN

Tack vare den tätt sittande och aerodynamiska skärningen inspirerar bib shorts särskilt landsvägscyklister. Remmarna ser till att shortsen inte glider. De har en förlängd ryggdel som effektivt skyddar denna känsliga kroppsdel från drag. Cykelbyxor med remmar kan kombineras utmärkt med andra plagg. Vanligtvis bär cyklister en lång- eller kortärmad tröja över shortsen. Du kan också förlänga korta bib shorts med benvärmare och på så sätt skapa en flexibel outfit för omväxlande väder.

VAD BIB SHORTS ERBJUDER DIG PÅ SOMMAREN

Särskilt under den varmare årstiden rekommenderar vi bib shorts. Det här är korta bib shorts i ett särskilt lätt, smidigt och tunt tyg. Bib shorts är inte fodrade och beroende på modell har de nätinsatser. Det ger dessutom en luftig känsla på huden. En kortärmad tröja passar mycket bra över byxorna. Män kan också ta bort tröjan när det är varmt. Många bib shorts har en mycket komprimerande struktur. Detta har en positiv effekt på dina muskler. Kompressionen förbättrar blodcirkulationen i benen och främjar syretransporten i muskelcellerna. På så sätt kan du förbättra din prestation avsevärt och återhämta dig snabbare efter intensiva träningspass.

FÖR KALLT VÄDER: LÅNGA BIB SHORTS FÖR MÄN OCH KVINNOR

Cykelbyxor med remmar finns i en lång version för vintern och övergångsperioden. De termiska modellerna med borstad insida är särskilt varma. Vissa bib shorts har speciella termiska nätinsatser som gör att luften kan cirkulera inuti shortsen trots den goda isoleringen. I riktigt obekvämt väder med snö, vind eller regn erbjuder vindstoppande bib shorts enorma fördelar. Byxorna är ofta tillverkade av ett softshellmaterial och övertygande med vindtäta och vattenavvisande egenskaper.

MÖJLIGA EGENSKAPER

Många bib shorts har särskild utrustning för bättre funktionalitet. Många modeller har reflekterande ränder eller reflekterande detaljer för att se till att andra människor ser dig snabbare i mörker och dimma. Platta sömmar minskar friktionen vid cykling och förhindrar smärtsamma tryckpunkter. Sittdynor är en av de obligatoriska funktionerna. Vissa modeller är utrustade med antibakteriella egenskaper. Stretchinsatser för ökad elasticitet och slitstarka detaljer är några av de extra tillbehör som kan finnas i cykelbyxor. Fickor som kan stängas ökar den praktiska nyttan. De patenterade dragkedjorna är idealiska för att vara på språng och ökar komforten när du går på toaletten och gör det mycket enklare, särskilt för kvinnor.

FÖRDELAR OCH NACKDELAR MED CYKELBYXOR MED REMMAR

Det finns cyklister som föredrar att inte ta av sig sina bib shorts eftersom de är så bekväma. Men det finns också de idrottare som föredrar bandlösa shorts eftersom de tycker att de är för besvärliga att ta av och på. I slutändan handlar det om personlig smak, så du måste själv ta reda på vilken modell du tycker bäst om.

FÖRDELAR:

  • säkert grepp och ingen glidning
  • välisolerad baksida
  • en behaglig fri känsla i buken
  • bekväm och elastisk

NACKDELAR:

  • svårare att hantera vid på- och avtagning
  • inte så praktisk när man ska gå på toaletten

LÄR KÄNNA BIB SHORTS FÖR CYKLISTER NU

Cykelbyxor med remmar är definitivt bekvämare. Det är därför värt att köpa en sådan modell. Keller Sports erbjuder bib shorts för män och kvinnor i korta och långa versioner. Du kan välja mellan många färg- och mönstervarianter och välja en högkvalitativ modell av ditt favoritmärke.