• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
 • Premiumerbjudanden och för-reor
 • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
 • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

CYKELJACKOR - FÖRBEREDDA FÖR ALLA VÄDERFÖRHÅLLANDEN

Alla jackor är inte likadana, och det kommer du att märka senast när du undersöker Keller Sports. Du hittar lätta jackor för övergångssäsongen och diskret blåsigt väder samt extremt välisolerade plagg för den djupaste vintern och kraftigt regn. Som det är typiskt för cykling är armarna och ryggen något längre och jackorna har en aerodynamisk form. Gemensamt för alla modeller är att de har en andningsbar konstruktion som garanterar ett optimalt kroppsklimat. Därför svettas du inte i cykeljackorna och känner dig alltid bekväm, såvida inte vädret plötsligt blir helt motsatt.

HUR MAN VÄLJER RÄTT CYKELJACKA

Gillar du att cykla tidigt på morgonen, när de första solstrålarna kämpar sig fram genom morgondimman och en sval bris slår mot dina vader? Då räcker det oftast med en fleecejacka. Fleececykeljackor är tillverkade av ett mycket mjukt och varmt polyestermaterial som har utmärkta fukthanteringsegenskaper. Du känner dig varm och torr - så länge det inte börjar regna, för fleecejackor är inte vattentäta. Om du kan förvänta dig att det blir blött ovanifrån är det bäst att du tar fram din regncykeljacka ur garderoben. Tack vare innovativ teknik är den här jackan inte bara vattentät, utan också andningsbar och har samma kroppsnära skärning som alla andra delar av din cykelutrustning. Om du är en cyklist som inte har något emot de kallaste temperaturerna bör du köpa en speciell isolerande jacka. Dessa är utrustade med en varm huva och ger dig ytterligare skydd mot solens intensiva strålar på bergsturer.

EN SOFTSHELLJACKA SPECIELLT FÖR CYKLISTER

Softshelljackor är populära bland både män och kvinnor eftersom de är idealiska för omväxlande och vått väder. Framsidan är vatten- och vindavvisande. Beroende på typen av stretchmaterial har plaggen en vattenpelare på cirka 5 000 mm. Om du väljer en särskilt varm modell är insidan oftast grov. De varma och skyddande softshelljackorna ger dig också optimal rörelsefrihet och flexibilitet.

EXTRAUTRUSTNING FÖR ÄNNU MER CYKELGLÄDJE

En cykeljacka som den här är mer än bara ett elastiskt tyg i flera lager och en enkel dragkedja. Även dragkedjan är utrustad med olika finesser, beroende på modell, till exempel med en glidare med ett låssystem, så att den inte klirrar när du cyklar. Reflektorer är viktiga för att bilister snabbt ska kunna känna igen dig på vägen. Antingen är dragkedjan utformad för att lysa i mörkret när den är upplyst, eller så finns det reflekterande element på jackan på andra ställen för ökad säkerhet på vägen. Laserskurna ventilationsöppningar under armarna finns, särskilt på de något lättare modellerna för övergångssäsongen. Dessa säkerställer bättre luftcirkulation och ett behagligt mikroklimat under jackan.

FÖRDELAR OCH NACKDELAR MED CYKELJACKOR

Det finns inga nackdelar med en cykeljacka i sig, förutom att du måste förvara den på något sätt om du vill ta av den när du är ute och reser. Dessutom är alla jackor mycket praktiska och har många funktioner som gör din cykling så bekväm som möjligt. För många idrottare är cykeljackan det översta lagret av lökskinnslooken.

FÖRDELAR:

 • flexibel användning
 • kroppsnära skärning
 • Fullständig rörelsefrihet.
 • relativt lätt
 • snabbtorkande
 • bra UV-skydd
 • Många modeller kan också användas som fritidskläder.

NACKDELAR:

 • svårt att förvara när vädret blir varmare

LETA EFTER DIN FAVORITJACKA NU!

Vädret är lika varierande som utbudet av jackor hos Keller Sports. Manliga och kvinnliga cyklister hittar ett stort urval av speciella cykeljackor i olika utföranden för olika väderförhållanden. Välj din cykeljacka i en färg som du gillar nu!

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.