• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
  • Premiumerbjudanden och för-reor
  • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
  • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

DE STÖRSTA FÖRDELARNA MED CYKELTRÖJOR

När det gäller högkvalitativa funktioner och sofistikerad teknik har tillverkarna av cykelkläder nästan inga gränser i dag. Fokus ligger dock alltid på: andningsförmåga, fukthantering och ventilation genom riktad användning av funktionella fibrer - särskilt i cykeltröjor. Och alla som någonsin har ridit en längre tur i en kladdig bomulls-T-shirt vet hur viktigt det är att svetten snabbt transporteras bort från kroppen.

Detta är det enda sättet att bibehålla komfort. Vårt sortiment av högkvalitativa cykeltröjor gör just det - och mer än så: Premiumcykeltröjor imponerar också med sin lätta vikt, sitt låga luftmotstånd och sin cykelspecifika passform. På landsvägscykeln föredrar man aerodynamiska skärningar, på mountainbike mer bekväma tröjor i resistenta tyger som även klarar kontakt med en gren eller en sten.

CYKELTRÖJOR: VILKA MATERIAL FINNS TILLGÄNGLIGA?

För att du ska känna dig torr överallt är överdelarna tillverkade av ett speciellt funktionellt material som snabbt transporterar fukt till ytan. Polyester används nästan alltid för detta ändamål. Det syntetiska tyget är mycket lättskött, slitstarkt och långvarigt. Cykeltröjornas funktionalitet kompletteras ibland med en liten mängd elastan för att öka tröjornas stretch.

VILKA ÄR EGENSKAPERNA HOS EN CYKELTRÖJA?

  • Ärmar: Kortärmade cykeltröjor eller modeller utan ärmar är idealiska för sommaren och för träning eller tävling inomhus. De som vilar sina underarmar på styret när de cyklar kan dock föredra en långärmad tröja, eftersom tyget skyddar huden från tryckpunkter och skavsår.
  • Fickor: De berömda "tre bakfickorna" är standard på de flesta cykeltröjor: du måste trots allt kunna förvara energibars eller geléer under långa turer utan att de stör din tur.
  • Blixtlås: Cykeltröjor av hög kvalitet har en dragkedja framtill, som helst löper över hela framdelen. På så sätt kan du öppna eller stänga tröjan som du vill, beroende på väder och omständigheter.
  • Fukttransport: De funktionella fibrerna transporterar snabbt svett från insidan till utsidan. Där kan den avdunsta obehindrat och kroppsklimatet förblir i det gröna området.
  • Termiska cykeltröjor: Värmande termiska cykeltröjor skyddar dig dessutom från kall vind med ett vindtätt membran.

HUR SKA EN CYKELTRÖJA SITTA?

När du väljer om en cykeltröja ska vara åtsittande eller löst sittande är det inte bara en fråga om utseende. Varje typ av cykling har olika krav på en tröja. I cykeltävlingar, där hastigheten är det viktigaste, bör du välja en tröja som sitter tätt. Många cykeltröjor av den här typen är också utrustade med dragkedjor i olika längder, så att de kan tas på snabbt och enkelt trots det snäva snittet. Dragkedjan gör också att tröjorna sitter tätt runt halsen, så att inga luftfickor kan bildas under åkturen.

Av samma anledning har många modeller en bredare arm- och ryggmanschett med silikonfästen eller av elastiskt material. De passar perfekt i alla kritiska områden och förseglar tröjan mot vinden. Om du däremot letar efter en tröja för mountainbikecykling bör du välja en tröja med lösare skärning. Inom många discipliner är rörelsefrihet viktigare än aerodynamik.

DEN BÄSTA CYKELTRÖJAN FÖR VARJE SÄSONG

Din landsvägscykel och dina tröjor känner inte till några säsonger. Så länge eller så snart vägen tillåter det kan du ta på dig en lämplig tröja och börja din nästa cykeltur. Hos Keller Sports hittar du den perfekta tröjan för din cykelsport för män och kvinnor, för alla tider och i alla väder. Detta är vad du bör se upp för:

Cykeltröjor för vintern

För den kalla årstiden finns det speciella cykeltröjor som är utrustade med bra isolering mot kyla och fukt. Värmande fleece eller modeller av högkvalitativ merinoull är idealiska för träning under kalla dagar.

Cykeltröjor för sommaren

Under varma sommardagar är ärmlösa cykeltröjor för män och särskilda cykelöverdelar för kvinnor mycket populära. Som skydd mot solbränna har många modeller också ett integrerat UV-skydd.

Cykeltröjor för övergångsperioden

Under övergångssäsongen kan en kortärmad tröja ofta kombineras väl med ärmar eller cykelvästar för rätt väderskydd.

HUR (OFTA) TVÄTTAR MAN EN CYKELTRÖJA?

Sportkläder som används intensivt, t.ex. cykeltröjor, bör tvättas efter varje användning. En cykeltröja kan tvättas i tvättmaskinen utan förbehåll. Använd skonsam tvätt med högst 30 grader och ett milt tvättmedel - men aldrig mjukmedel, eftersom det innehåller tensider som kan skada funktion och material på din tröja.

CYKELTRÖJOR ONLINE PÅ KELLER SPORTS

För att hitta den perfekta utrustningen för dig erbjuder vår butik för cykeltröjor ett stort urval av förstklassiga produkter. Toppmärken som Alé, Assos, Castelli, Craft, Gore Wear, ION, Maloja, Pearl Izumi, POC och Scott erbjuder prestandainriktade cykeltröjor i alla populära storlekar och färger. Håll också utkik efter vår försäljning av cykeltröjor, där premiummodeller ofta finns tillgängliga till särskilt attraktiva priser och mycket bekvämt i vår webbutik.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.