• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
 • Premiumerbjudanden och för-reor
 • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
 • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

LÅNGÄRMADE CYKELTRÖJOR I AERODYNAMISK DESIGN

Om du är en passionerad cyklist och vill vara sportig även under övergångssäsongerna och på vintern är det värt att köpa en långärmad cykeltröja. Fördelarna är den låga vikten och den utmärkta bärkomforten. Tygkvaliteten, som är elastisk både på längden och på tvären, ger maximal komfort. Du har full rörelsefrihet med utmärkt värmeisolering.

LÅNGÄRMADE TRÖJOR FÖR AMBITIÖSA CYKLISTER

Cyklister som lägger stor vikt vid hastighet föredrar att bära tättslutande kläder. Den kroppsnära passformen på topparna ger dig inte bara optiska fördelar utan minskar också luftmotståndet. På så sätt kan du nå en optimal hastighet. En typisk egenskap hos cykelkläder är en förlängd ryggdel, som effektivt förhindrar att området ovanför höfterna kyls ner på grund av att överdelen åker upp i den böjda cykelpositionen. För att underlätta påklädning har de flesta långa cykeltröjor dragkedjor. Dessa kan vara utformade så att de är heltäckande eller endast placerade i toppen. Uppstående kragar ökar skyddet mot kyla i vissa modeller. Precis som alla funktionella textilier för sportanvändning är cykeltröjor med långa ärmar andningsbara, svettavledande och snabbtorkande. Vid tillverkningen av tygerna använder tillverkningsföretagen delvis patenterad teknik för att få en funktionalitet som ligger över genomsnittet.

FUNKTIONELLA, LÅNGA CYKELTRÖJOR FÖR TERRÄNGBRUK

En freeride longsleeve för mountainbikecyklister är bredare och lösare än en tävlingströja. Den håller dig varm och ger dig maximal rörelsefrihet. De flesta långärmade toppar för mountainbikecyklister är tillverkade av fluffigt och mycket skönt mikrofibermaterial. Materialet är lika svettavledande som det tyg som cykeltröjorna tillverkas av. Luftcirkulationen är fantastisk. Den höga andningsförmågan säkerställer en reglering av kroppssvett och du känner dig torr överallt i din Freeride longsleeve. Om din topp blir blöt torkar den snabbt igen tack vare materialets sammansättning av syntetiska fibrer.

PRAKTISKA DETALJER FÖR ÖKAD KOMFORT NÄR DU CYKLAR

Det är de små detaljerna som gör en cykeltröja till ett multifunktionellt plagg. Vissa modeller har ett utfällbart, plattmonterat stänkskydd på baksidan. Silikonband i midjan ser till att överdelen stannar på plats och inte glider upp. En 3D-struktur ger extra aerodynamik. I vår webbutik hittar du också hoodies speciellt för cyklister. Huvan är ett praktiskt tillbehör och fungerar utmärkt i vind och lätt regn. Fickorna på baksidan är användbara, vissa av dem har skurits med laser och har dräneringsöppningar. Som cyklist kan du enkelt förvara viktiga redskap i dem utan att begränsa din rörelsefrihet. Vissa modeller har en integrerad mikrofiberduk. Du kan använda den för att rengöra dina glasögon vid behov.

FÖRDELAR OCH NACKDELAR MED LÅNGA CYKELTRÖJOR

Ambitiösa cyklister kan bara dra nytta av en speciell tröja tillverkad av högkvalitativa funktionella material. Frågan är bara om en kortärmad eller långärmad modell har fler fördelar. Detta beror i slutändan på vädret.

FÖRDELAR:

 • aerodynamiskt snitt för lågt luftmotstånd
 • hög komfort och optimal rörelsefrihet
 • andningsbar
 • fuktreglerande
 • låg vikt
 • många praktiska detaljer
 • vattenavvisande och helt vindtäta modeller finns tillgängliga

NACKDELAR:

 • vid väderomslag, eventuellt för varmt eller för kallt
 • inte lika luftig som en T-shirt

SOM CYKLIST VÄL RUSTAD FÖR DEN KALLA ÅRSTIDEN

Med våra långärmade tröjor för cyklister och mountainbikecyklister är du väl rustad för svalt väder. De attraktiva topparna gör att du kan träna bekvämt i låga temperaturer. I vår webbshop erbjuder vi ett brett utbud av olika modeller från kända varumärken i olika utföranden och färger.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.