Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

CYKELTRÖJOR LÅNGÄRMADE FÖR KVINNOR

Långärmade cykeltröjor är inte bara lämpliga för svala dagar eller övergångarna på året. Långärmade cykeltröjor för kvinnor kan också skydda dig från solens strålar på sommaren. För kallare dagar eller regnigt väder är långärmade tröjor lämpliga som mellanlager under en cykeljacka. Vissa cykeltröjor är tillverkade av något tjockare funktionellt tyg eller förstärkta med fleece och softshellmaterial. Vissa modeller av cykeltröjor har något tjockare bröstdelar för vindskydd, andra är utrustade med reflekterande element - för att skydda dig i trafiken. Passformen på våra långärmade cykeltröjor för kvinnor provas bäst direkt på cykelsadeln. Detta är det enda sättet att ta reda på om cykeltröjan verkligen passar i körställningen och om ärmarna och linningen är tillräckligt långa.En cykeltröja för kvinnor ska helst täcka ryggen och njurarna helt och hållet. Skärningen och linningen ska vara gjorda så att cykelkläderna sitter tätt intill kroppen och vinden inte kan passera under dem. På så sätt ger våra långärmade cykeltröjor ett optimalt skydd mot nedkylning. Cykeltröjor är viktiga när det gäller sportutrustning för cyklister och turister. Långärmade cykeltröjor för kvinnor är därför en del av den sofistikerade sportutrustningen. Tillförlitliga, robusta och högkvalitativa cykeltröjor för kvinnor inom cykelbranschen bör vara absolut nödvändiga.

CYKELTRÖJOR LÅNGÄRMADE FÖR KVINNOR PÅ KELLER SPORTS

I Keller Sports butik hittar du cykeltröjor som uppfyller alla dessa krav för kvinnliga idrottare och som ändå imponerar med sin design och stil.

ERBJUDANDEN OM CYKELTRÖJOR

  • Kvantitet: mellan 30 och 50 sportprodukter.
  • Urval: högkvalitativa produkter från utvalda tillverkare
  • Tillverkare: Castelli, Giro, Gore Wear, Maloja, Martini Sportswear, Oakley, POC, Scott eller Ziener.
  • Tillgängliga storlekar: XS till XL
  • Prisintervall: 666 SEK till 1490 SEK

MINSKADE CYKELTRÖJOR I CYKELBUTIKEN

⚠️TIP\: I Keller Sports utförsäljningsavdelning hittar du också många andra attraktiva erbjudanden för kvinnor om långärmade cykeltröjor för kvinnor. Tillgänglighet och priser kan ändras med kort varsel. Använd vår e-posttjänst om din storlek eller önskade modell inte finns tillgänglig just nu.