• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
 • Premiumerbjudanden och för-reor
 • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
 • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

CYKELTRÖJOR MED KORTA ÄRMAR

Varje cyklist bör definitivt unna sig en cykeltröja med korta ärmar. Du kommer inte att vilja ta av den här praktiska sporttoppen igen. Till skillnad från en vanlig T-shirt sitter kortärmade cykeltröjor nära kroppen. De har en aerodynamisk form och ser inte bara snygga ut, utan hjälper dig också att hålla dig i form när du cyklar. Du kommer att få mer fart och komma snabbare i mål. En annan fördel är att funktionaliteten ligger över genomsnittet, eftersom cykeltopparna är speciellt utformade så att du knappt svettas i dem.

KORTÄRMADE CYKELTRÖJOR - SÄRSKILDA EGENSKAPER

Egentligen allt. Överdelen är helt tillverkad av funktionella material av hög kvalitet, där syntetfibrer som polyester, polyamid eller elastan spelar en dominerande roll i materialets sammansättning. Ibland används också bomull. Tygerna är vattenavvisande, snabbtorkande och bearbetade på ett sådant sätt att de transporterar bort svetten från kroppen och låter den avdunsta på ytan. Dessutom är funktionströjorna för manliga och kvinnliga cyklister andningsbara. Luften kan cirkulera optimalt, vilket förstärks av särskilda funktioner. Vissa modeller har nätinsatser under armhålan eller är perforerade på annat sätt.

CYKELTRÖJOR MED KORT ÄRM - PERFEKT FÖR VARMT VÄDER

Cykeltröjor för män och kvinnor är idealiska för användning på sommaren. De är luftiga, reglerar svetten och har, beroende på modell, ytterligare funktioner som gör det trevligare och säkrare att cykla under den varma årstiden. Särskilt de som är på väg med cykeln under lunchtid får ofta alldeles för mycket sol. Därför erbjuder Keller Sports även cykeltröjor med utmärkt UV-skydd, eftersom det inte nödvändigtvis är så att kläderna skyddar dig från de skadliga strålarna. Dessa tröjor är tillverkade av ett speciellt tyg och förhindrar därför effektivt solbränna. En annan förfining är lukthämmande materialegenskaper. Om du åker på turné i en sådan tröja kan du glömma din deodorant.

REFLEKTORER, SKÄRNING OCH DETALJER

De flesta kortärmade cykeltröjor är utrustade med alla möjliga tillbehör som gör dem ännu bekvämare. Det handlar bland annat om dragkedjor, som du inte ens ser när de är stängda på vissa modeller. Dessa gör det lätt att ta på och av de kroppsnära men ändå mycket elastiska överdelarna. Integrerade rengöringsdukar för dina glasögon är en av de andra funktionerna i vissa tröjor med korta ärmar. En av de viktigaste delarna är de reflekterande detaljerna som lyser när de belyses av en strålkastare i mörker. De är mycket viktiga för dig när du cyklar i svagt ljus.

FÖRDELAR OCH NACKDELAR MED CYKELTRÖJOR MED KORTA ÄRMAR

En kortärmad cykeltröja erbjuder otaliga fördelar för både män och kvinnor, vilket gör den till en av de viktigaste delarna av en cykelklädsel. De enda nackdelarna kommer från de korta ärmarna, nämligen främst när det blir kyligt.

FÖRDELAR:

 • lågt luftmotstånd
 • rörelsefrihet i alla riktningar
 • förstklassig luftcirkulation
 • svettavvisande
 • snabbtorkande
 • låg vikt
 • Finns med UV- och luktskydd

NACKDELAR:

 • rekommenderas endast i varmt väder
 • inte vattentät
 • mycket sportig design och därför inte lämplig för vardagligt bruk
 • armarna utsätts för solen utan skydd

LÄTT OCH LUFTIG SOMMARUTRUSTNING FÖR CYKLISTER

Den varma årstiden närmar sig med stormsteg och som passionerad cyklist behöver du rätt kläder för att känna dig bekväm även i värmen. På Keller Sports erbjuder vi kortärmade cykeltröjor för män och kvinnor i ett attraktivt utbud av märken och färger.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.