• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
  • Premiumerbjudanden och för-reor
  • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
  • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

Cykelutrustning skyddar och stöder

Om du inte bara använder din cykel för att ta dig till jobbet eller till affären, utan alltid är ute efter nästa sportutmaning på cykeln, behöver du rätt tillbehör för äventyr i naturen. Med det stora utbudet av olika cykelutrustningar i Keller Sports Shop kan du koncentrera dig på det som verkligen är viktigt på din cykeltur: sporten.

Här hittar du ett brett utbud av följande cykelprylar:

  • Cykelglasögon
  • Dator för cyklar
  • Cykelväskor
  • Cykelryggsäckar
  • Cykelskydd
  • Sportklockor

Cykelglasögon: Optimal översikt

Du bör inte vara utan högkvalitativa cykelglasögon, särskilt inte på sommaren. De utmärkta glasögonen från våra premiumvarumärken blockerar inte bara solens bländning utan skyddar dig också från insekter, damm och vattenstänk. Med dessa glasögon har du alltid fri sikt över vägen. Tack vare innovativ teknik ger cykelglasögonen inte bara ökad kontrast och förbättrad färgskärpa, utan har också ett bra grepp på huvudet. Deras viktoptimerade design ger den nödvändiga komforten - även på långa sträckor. Tack vare cykelglasögonens överdimensionerade, ofta heltäckande lins kommer du inte att missa en enda detalj på din cykeltur.

Cykelutrustning: Teknik och spårning

Brinner du för flera sporter samtidigt? Då är sportklockorna i Keller Sports Shop perfekta för dig. Dessa smartklockor med GPS-funktion är utformade för att samla in så mycket data som möjligt om många olika sportaktiviteter. Oavsett om du gillar att springa, ta dig fram längs klätterväggar till toppen eller korsa skogar och dalar på cykel - en förstklassig sportklocka stöder dig i alla dina ansträngningar. Tack vare de senaste navigationssystemen är det inte längre möjligt att gå vilse i naturen. Dessutom ger smartklockan dig fysiologiska mätningar för att optimera din träning. Om det inte räcker kan du komplettera din cykelutrustning med en cykeldator. Med dessa mycket funktionella enheter kan du spåra ytterligare data som hastighet och kadens för att driva dig själv ännu längre.

Cykelutrustning - bagage och skydd

Men även de som inte är så bra på att cykla i väder och vind kan hitta lämpliga cykelkläder här. Cykelskydd, t.ex. knä- och armbågsskydd, skyddar dig på ett tillförlitligt sätt mot skador om du faller under din tur. Cykelväskor och cykelryggsäckar erbjuder ett bekvämt sätt att förvara ditt bagage under utflykten. I det breda utbudet av cykelutrustning hittar alla cykelälskare de rätta tillbehören.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.