Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

RADSPORTENS UTLOPP: MER AERODYNAMIK TACK VARE REDUCERADE CYKELKLÄDER

I cykling behöver man mycket funktionell klädsel. I de rasbeklädnadsbeklädnader kan man förvänta sig tvåelastiska vävnader, platt sömmar eller sömlösa delar samt högteknologiska funktionella material. Det är viktigt att cyklande kläder är andningsbar och fuktig-reglering. Aerodynamiska nedskärningar ger dig en massa tröst och lite luftmotstånd. Tights-slut stöder dina muskler medan du cykling. Du kommer att ta emot hjulbyxor med eller utan bärare, till exempel från POC eller Martini. I cykelns utlopp kommer man naturligtvis också att hitta dessa egenskaper i de reducerade cykelkläderna. För att du inte sparar till kvaliteten, utan bara till priset. Vid utloppet får du varor som är märkesvaror utan om och när. De minskade cykelkläderna är inte alltid i lager i alla storlekar eller färger. Därför lönar det sig inte bara i cyklandet utan även i utloppet för er.

BIKE SALE: CYKELSKOR, CYKELKLÄDER & MER

Cykelskor skiljer sig avsevärt från andra sportskor. Solerna är styva och erbjuder en koppling till pedalen. Med den klickande pedalen kan man inte bara kliva in i pedalerna, utan dra upp dem i den uppåtgående rörelsen med cykelskon. Till exempel, vid cykelutloppet, kommer du att hitta reducerade cykelskor för märken SIDI, Scott eller Giro. Specialracingskor övertygar med mycket stela sulor, vilket gör kraftöverföringen direkt på pedalerna. Cykelskor för bergsbiking eller tvärsnittsskor har en enda profil som gör det lättare för dig att trycka på cykeln på opaved mark. Alternativt kan du välja Alla-Mountain Bike-skor, med vilket du också kan cykla så bra som möjligt. Oavsett vilken modell du behöver: i vårt cykelavlopp kommer du att hitta många reducerade cykelskor i alla versioner.

BIKE-UTLOPP HJÄLMAR, GLASÖGON, CYKELTILLBEHÖR I ERBJUDANDET

Din säkerhet är mycket viktig för cykling. Det är därför man kan hitta cykelsportglas med vilken man alltid har den perfekta utsikten. Märken som UVEX, Alpina eller Oakley producerar olika sorters cykelglasögon. Glasögonen täcker dina ögon helt och skyddar dem från vinden och stenen. Utbytbara eller självfärgande glasögon ger dig den bästa utsikten i alla väder. I motorcykelutloppet finns det cykelglasögon i alla tiningar. Så du kan välja ett sänkt par glasögon för varje dag och väderleksförhållanden. Cykelhjälmar med hög kvalitet från utloppet garanterar ett tillförlitligt skydd till sänkta priser, samt till normala priser. Med lite tur kommer du att upptäcka din favorithjälm av Rudy Project eller Sweet Protection eller en av de andra premiebranderna i cyklingelutloppet. Förutom reducerade cykelkläder finns det också billiga cykelhandskar för dina händer i cykelförsäljning. De är väl tillsatta och till och med ett bra grepp även när ens händer svettas.

FÖRSÄLJNING AV RASPORT: ERBJUDANDEN TILL KELLER SPORT

Är du en bergsbiker, en tävlingscyklist eller älskar du att turnera i ditt Trekkingrads? Oavsett hur intensivt du tränar din sport, i Radsportens Outlet, kommer du att få hela cykelkläder och tillbehör i ett stort urval av val. Från cykelhjälm till cykelkläder och cykelskor kan man klä ut sig helt och hållet från de billiga erbjudandena i försäljningen. Praktiska tillbehör, t.ex. fitnesstrackare, ryggsäckar och påsar samt dricksflaskor underlättar och optimerar era cykelturer. På Cykel Outlet, får du allt du behöver för din sport till rimliga priser.

Bra att veta: Om det inte är begränsat, kan våra cykelutloppspriser kombineras med andra rabatter. För Bike Outletware & Bike Sale Offers är våra vanliga återbetalningsfrister tillämpliga.