• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
  • Premiumerbjudanden och för-reor
  • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
  • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

DAMSKOR OCH DAMKLÄDER - PERFEKT UTRUSTADE

Ditt nästa sportäventyr börjar med att du väljer rätt sportsko - och det är här som den första utmaningen börjar: fel skor kan få allvarliga konsekvenser, särskilt inom damidrotten, i form av felaktig belastning och därav följande skador eller "överbelastningsskador". Se därför alltid till att din sportsko motsvarar exakt den kravprofil som gäller för din idrottsaktivitet. Skans form och sula ska anpassa sig perfekt till din fot. Det är också viktigt att varje sport har olika krav på en sko, vilket man bör ta hänsyn till innan man köper den. För löparskor och tennisskor bör du därför vara mer uppmärksam på tillräcklig dämpning vid rull- och sparkrörelser, medan sulprofilen och överdelen för utomhusskor spelar en överordnad roll för ett bra grepp. 

För att hitta din perfekta sportsko kan du ta del av testrapporterna från våra Keller Sports Pros eller ta del av en kostnadsfri konsultation via livechatt. Vi visar dig vilka kriterier som spelar en avgörande roll inom löpning, tennis, fitness, utomhus- och vintersport samt cykling. Om du också letar efter en klassisk allroundsko för träning och vardagsbruk bör du definitivt ta en titt på vår kollektion Keller Sports Athleisure. Här har vi de senaste sneakers från adidas, Nike, Puma och många andra märken som lovar att göra en bra figur vid alla tillfällen. Hitta din nya sportsko nu!

SPORTKLÄDER FÖR KVINNOR FÖR VARJE AKTIVITET

Oavsett om du är i skidbacken på vintern, vandrar på sommaren eller joggar i parken - hos Keller Sports hittar du din nya sportklädsel som uppfyller dina krav på både kvalitet och utseende. Vi ser alltid till att vårt damsortiment består av en idealisk blandning av hög sportfunktionalitet, behaglig komfort och de senaste modetrenderna från sportvärlden. Från klassiska löparshorts i din favoritfärg till mycket funktionella cykel- och friluftskläder och en vardags- och träningsoverall från vår moderna athleisure-kollektion. I Keller Sports dambutik hittar du allt du behöver för ett sportigt och elegant utseende.  

För att se till att du inte missar några nyheter om din favoritsport och alltid håller dig uppdaterad ger vårt regelbundna nyhetsbrev dig en inblick i aktuella kampanjer eller nya produkter inom löpning, tennis, fitness, utomhus, vintersport, cykel och fritid. 

SPORTARTIKLAR FÖR KVINNOR - ALLA TRÄNINGSNIVÅER

Oavsett om du är nybörjare eller långvarig tennisspelare, om du är fritidsspelare eller erfaren bergsklättrare - i Keller Sports dambutik hittar du den perfekta sportutrustningen, med vilken ingenting kommer att stå i vägen för ditt nästa äventyr. Vårt expertteam har sammanställt de bästa produkterna för löpning, tennis, fitness, utomhus, vintersport, cykling och fritid, som kommer att övertyga dig både när det gäller pris och kvalitet. Från sportklockor och tennisracketar till skid- och cykelhjälmar hittar du allt du kan önska dig.

För att du ska kunna transportera din nya sportutrustning på ett bekvämt sätt erbjuder vi dig också ett brett utbud av ryggsäckar och väskor för olika sporter. De är inte bara extremt bekväma, utan kompletterar också din sportklädsel perfekt. Speciellt för kvinnor erbjuder vårt sortiment mycket snygga och moderna väskor som kompletterar varje look perfekt och är ett verkligt blickfång både på och utanför träningen! 

NÅ DITT MÅL TILLSAMMANS MED KELLER SPORTS 

Det spelar ingen roll om du precis har börjat springa eller om du redan är en avancerad löpare: Tack vare våra konsulters expertis kan du luta dig tillbaka, slappna av och njuta av tjänsten "Made by Keller Sports". Vi erbjuder dig inte bara rättvisa priser och fri frakt vid minsta beställning, utan vi vill också aktivt stödja dig i alla dina utmaningar när det gäller sportkläder för kvinnor.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.