• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
  • Premiumerbjudanden och för-reor
  • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
  • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

Återbetalningar


< Tillbaka till Vanliga frågorJag har returnerat något - hur lång tid tar det att få tillbaka pengarna?

När returen anländer till vårt lager kan det ta några dagar innan den bokförs i systemet. Observera att detta kan ta upp till 14 dagar. När varan har registrerats kommer du att meddelas via e-post och återbetalningen kommer att ske samma kväll.Återbetalningen har ännu inte kommit in på mitt konto.

Vi återbetalar dig till samma betalningsmetod som du använde för att betala. Om detta inte längre är möjligt (t.ex. för att kortet har gått ut eller har spärrats) informerar vi dig via e-post och återbetalar pengarna via banköverföring.

  • PayPal: Om du har betalat med PayPal kommer återbetalningen att ske automatiskt och bör dyka upp på ditt konto inom de närmaste timmarna.
  • Kreditkort: Om du har betalat med kreditkort tar det mellan 3 och 5 arbetsdagar innan betalningen visas på ditt konto. Om det är ett kreditkort och inte ett betalkort ser du pengarna i slutet av månaden tillsammans med alla betalningar och återbetalningar för samma månad.
  • Faktura (Klarna): Om du har valt att betala med faktura men ännu inte har betalat, kommer fakturan att annulleras eller justeras. Om det finns föremål som du har behållit måste du betala för dem. Om du redan har betalat fakturan och vi justerar den, får du pengarna tillbaka från faktureringsföretaget.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.