Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

Betalningsmetoder


< Tillbaka till Vanliga frågorVilka betalningsmetoder finns tillgängliga?

Följande betalningsmetoder är tillgängliga hos Keller Sports:

  • Kreditkort: Pengarna debiteras från ditt kort omedelbart vid beställningen. Återbetalningen kommer att ta mellan 3 och 5 arbetsdagar eftersom det tar tid för banken att behandla återbetalningen. Fakturan som du får efter att du har gjort din beställning är endast till information.
  • PayPal: Pengarna debiteras från ditt Paypal-konto omedelbart när du gör beställningen. Om du får pengarna tillbaka kommer de att komma in på ditt konto några minuter efter att återbetalningen har bekräftats i vårt system. Fakturan som du får efter att du har gjort din beställning är endast till information.
  • Faktura (Payolution): Inga pengar betalas vid beställningen. Du får en faktura direkt från Klarna med alla betalningsuppgifter och information: belopp som ska betalas, bankuppgifter och betalningsreferens.

    Vänligen överför det angivna beloppet inom 14 dagar till det konto som anges i fakturan med angivande av referensnummer.

    Betalningen måste göras till det angivna kontot. Om referensnumret på överföringen är felaktigt kommer Klarna inte att kunna lokalisera och koppla betalningen till din utestående faktura.

    Om du har några problem med din faktura eller betalning, vänligen kontakta Klarna direkt.

Keller Sports förbehåller sig dessutom rätten att begränsa betalningsalternativen till betalning med kreditkort, förskottsbetalning och Paypal för beställningar med ett varuvärde på över 250 euro och i andra fall. Observera att när du anger en ny adress (även för gåvoförsändelser) måste du ange betalningsuppgifterna på nytt. Detta garanterar att en adress endast ändras om du vill göra det.

Tyvärr är det för närvarande inte möjligt att ändra betalningsmetod för en beställning som redan har gjorts. Vi kan dock annullera din beställning så att du kan göra en ny beställning och välja en annan betalningsmetod.Finns det en garanti för bästa pris?

På Keller Sports kan du bara köpa varor till det pris som visas på vår webbplats. Vi anpassar inte våra priser till andra leverantörers priser. Du kan naturligtvis hittamer information om hur du kan få rabatter på det pris vi erbjuder.