• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
  • Premiumerbjudanden och för-reor
  • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
  • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

Hur registrerar jag mig och avbryter mitt konto?

För att bli premiummedlem klickar du på ikonen "KELLER PREMIUM" i det övre högra hörnet. Med bara ett klick kan du nu lägga till medlemskapet i din varukorg – precis som en vanlig produkt. När du går till kassan dras din premiumrabatt på 10 % av direkt från varorna du köper*, och du kan slutföra din order som vanligt.

Nu åtnjuter du automatiskt fördelarna med premium varje gång du beställer. Logga bara in med din e-postadress och ditt lösenord på www.keller-sports.se eller www.keller-x.se.

Du kan säga upp ditt premiummedlemskap fram till 14 dagar före periodens slut. Det gör du genom att logga in på ditt kundkonto med din e-postadress och ditt lösenord. Klicka på ikonen för ”MITT KONTO” uppe till höger och välj "PREMIUM" på vänster sida. Klicka där på ”Ändra Premium-medlemskap”.

Om du vill fortsätta att dra nytta av ditt medlemskap efter att de 12 månaderna har gått behöver du inte göra något annat. Ditt medlemskap förlängs automatiskt med ytterligare 12 månader.

Om du har tecknat ett premiummedlemskap med en första period om 6 månader för 52 SEK, gäller samma villkor för annullering. Efter de första 6 månaderna kommer ditt medlemskap att förnyas automatiskt till 12 månader för 95 SEK.

*utom för produkter som är markerade som "Members Only" eller "Begränsad". Läs våra allmänna regler och villkor: https://www.keller-sports.se/static/allmaenna-anvaendarvillkor/

RELATERADE FRÅGOR

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.