Bli Premium-medlem nu och spara 10 % på varje köp* Mer information

  • 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
  • Premiumerbjudanden och för-reor
  • Tillgång till mycket begränsade produkter
  • 12 månader för bara 95 SEK*

Only available to you as a Premium member:

Kan jag nu göra en reklamation?

På grund av den nuvarande situationen som orsakats av utbrottet av coronaviruset (SARS-CoV-2) är vår högsta prioritet på Keller Sports att säkerställa säkerheten för våra kunder, anställda och partners. Under de senaste veckorna har vi redan vidtagit många åtgärder för att säkerställa att tjänsterna i våra onlinebutiker Keller Sports och Keller x fortsätter att vara tillgängliga i vanligt hög kvalitet.

För våra anställda på kontoret i München har vi möjliggjort för dem att arbeta från sitt hemmakontor. Men det betyder också att det för närvarande inte är möjligt att acceptera leveranser på plats. Vi ber dig därför att vänta med att skicka ditt klagomål och inte skicka det ännu.

Om du har ytterligare frågor angående din reklamation, använd vårt kontaktformulär. Vi behandlar din begäran omedelbart och informerar dig så snart det finns nyheter angående reklamationsprocessen.

Vi tackar dig för din förståelse och fortsatt förtroende.

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.