Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

Kundkonto


< Tillbaka till Vanliga frågorVilka är fördelarna med ett kundkonto?

Med ditt kundkonto kan du

  • Visa statusen för dina beställningar och kontrollera leveransstatusen.
  • skapa en adressbok
  • spara din önskelista
  • Hantera ditt premiummedlemskap
  • Kontrollera dina presentkortHur skapar jag ett kundkonto?

I våra butiker hittar du en ikon för kundkontot i det övre högra hörnet. Klicka på ikonen för att öppna ett nytt fönster. Om du klickar på "Inte registrerad än? Klicka då här!", du kan ange din e-postadress och välja ditt lösenord. Klicka sedan på "CREATE ACCOUNT".Hur loggar jag in på mitt kundkonto?

På vår webbplats finns det en ikon för kundkontot i det övre högra hörnet. Klicka på ikonen, ange din e-postadress och ditt lösenord och klicka på "LOGIN".Hur kan jag ändra mitt lösenord?

Om du vill ändra ditt lösenord går du till avsnittet Lösenord på ditt konto. Där kan du ändra ditt lösenord genom att välja ett nytt.

Om du vill ändra ditt lösenord eftersom du inte kommer ihåg det när du försöker logga in, klicka på "Jag har glömt mitt lösenord" så att vi kan skicka ett nytt till dig via e-post.Hur kan jag ändra min adress?

Om du vill ändra din adress går du till adressavsnittet på ditt konto och ändrar den till rätt adress.

Observera att en adressändring inte påverkar beställningar som redan har gjorts, även om de ännu inte har skickats.Kan jag radera mitt konto?

Om du vill radera ditt konto eller vill ha information om hur vi använder dina personuppgifter kan du skicka ett e-postmeddelande oss och välja ämne för din kontakt. Vi svarar så snart som möjligt.