• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
  • Premiumerbjudanden och för-reor
  • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
  • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

Presentkort - Innan du köper


< Tillbaka till Vanliga frågorHur kan jag köpa ett presentkort från KELLER?

Du kan köpa presentkort - precis som en vanlig produkt - direkt på vår webbplats. Här hittar du vårt urval:

250 kr

500 kr

750 kr

1000 kr

1500 kr


Endast registrerade kunder kan köpa presentkort. På så sätt kan vi se till att din e-postadress inte är felstavad när du gör din beställning eller om andra problem uppstår.

❗️ Vänligen notera: Presentkort kan endast lösas in i det land där de köptes; det är inte möjligt att lösa in kuponger i andra länder (t.ex. i butiken på [keller-sports.at] (http://keller-sports.at/) om de köps i Tyskland) eller i andra valutor (t.ex. i CHF om de köps i EUR).Validitet

Krav på grund av presentkort preskriberas (§§ 195, 199 BGB). De kan därför lösas in fram till slutet av det tredje kalenderåret efter köpet. Exempel: Presentkortets utfärdandedatum: 22.11.2020, då är det giltigt till 31.12.2023. Du hittar utfärdandedatumet direkt på presentkortet.Kan jag kombinera presentkortet med andra kupongkoder?

Ja, i varukorgen har du möjlighet att använda ditt presentkort och en rabattkod på samma beställning. Använd bara de markerade fälten. Det är också möjligt att använda flera presentkort för en beställning.


MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.