Bli Premium-medlem nu och spara 10 % på varje köp* Mer information

  • 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
  • Premiumerbjudanden och för-reor
  • Tillgång till mycket begränsade produkter
  • 12 månader för bara 95 SEK*

Only available to you as a Premium member:

Vilka åtgärder vidtar Keller Sports?

Från och med 17 mars 2020: På grund av den nuvarande situationen som orsakats av utbrottet av coronaviruset (SARS-CoV-2) är vår högsta prioritet på Keller Sports att säkerställa säkerheten för våra kunder, anställda och partners.

Under de senaste veckorna har vi redan vidtagit många åtgärder för att säkerställa att tjänsterna i våra onlinebutiker Keller Sports och Keller x fortsätter att vara tillgängliga i vanligt hög kvalitet. Genom dessa åtgärder kan vi garantera att din beställning fortsätter att lämna vårt lager pålitligt och omedelbart med avsevärt ökade säkerhets- och hygienförhållanden.

För våra anställda på kontoret i München har vi möjliggjort för dem att arbeta från sitt hemmakontor. Bokningar görs endast per telefon eller videokonferens.

Vi är mycket medvetna om att idrottsaktiviteter endast är möjliga i mycket begränsad utsträckning. Vi vill dock fortsätta bidra till en medveten och sportig livsstil. Vi kommer att hålla dig informerad via Instagram och Facebook.

Hela vårt team önskar dig allt gott och en god hälsa. Vi tackar dig för din förståelse och fortsatt förtroende.

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.