Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

Vad är KELLER Premium?


< Tillbaka till Vanliga frågorVad är KELLER Premium?

Med KELLER Premium-medlemskapet vill vi erbjuda dig exklusiva fördelar när du handlar hos Keller Sports och Keller x.

Premium-medlemmar:

  • sparar 10 % på alla artiklar*
  • har tillgång till exklusiva produkter som endast är tillgängliga från ett fåtal återförsäljare
  • får ta del av exklusiva premiumerbjudanden och regelbundna reor
  • medlemsavgiften är 95 kr för 12 månader*.

Du kan enkelt hantera ditt Premium-medlemskap via ditt kundkonto. Om du vill fortsätta att dra nytta av ditt medlemskap efter att de 12 månaderna har gått ut behöver du inte göra något mer. Ditt medlemskap förnyas automatiskt med ytterligare 12 månader. Om du inte vill ha en automatisk förnyelse räcker det att du säger upp ditt medlemskap i slutet av perioden minst 14 dagar före utgången av de 12 månaderna under "Mitt konto".

Om du inte säger upp ditt konto före årets slut förnyas det för ytterligare ett år till priset av 95 kr. För medlemskap med reducerad avgift eller en inledande period på 6 månader är medlemsavgiften för följande år 95 kr euro.

*Med undantag för produkter som är märkta som "Members Only" eller "Limited". Observera våra villkor: https://www.keller-sports.se/static/allmaenna-anvaendarvillkor/Kan jag bli KELLER Premium utan att ha ett konto?

Tyvärr är detta inte möjligt. KELLER Premium-medlemskapet är kopplat till din e-postadress, så det är nödvändigt att du har ett konto för att kunna fortsätta dra nytta av Premium-medlemskapet.