• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
  • Premiumerbjudanden och för-reor
  • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
  • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

INREDNINGSUTLOPP: MINSKAT ARBETSKLÄDER

Särskilt när det gäller träningsutbildning erbjuder vi högkvalitativa sportartiklar av de bästa odlarna till sänkta priser i vårt extensiva utbud. B-Varor eller saldon med fel söker ni i vårt Outlet-erbjudande i onödan, eftersom vi förlitar oss på funktionalitet och livslängd. De minskade produkterna kommer från välkända sportmärken som ASICS, adidas och NIKE. De flesta av dem är samlingarna från förra säsongen. Kläder och skor i enskilda storlekar samt enstaka kopior och modeller i extravaganta formgivningar och färgämnen berikar utbudet av lågprisimövningskläder. Erbjudandet är så mångsidigt att man kan omkoda sig själv från topp till tå i den lämplighet som finns på begäran. Man skapar en individuell utstyrsel till utmärkta priser.

UTBILDNINGSUPPKÖP-ERBJUDANDEN OM UTBILDNING

Alla modeller som är tillgängliga i vårt företag uppfyller våra höga kvalitetsnormer. Som vanligt för en högkvalitativ sportSvär, erbjuder modet från fitnessoutlet en fantastisk funktionalitet. Bröstbara funktionella material, som transportar fukt till utsidan, håller kroppen torr även när träningen är svettig. Många modeller för den varma säsongen har också en maskstorlek och en förbättrad luftcirkulation. Du kan också hitta billiga utbildningshotell i Outlet för fitness-kläder. Byxorna är nära kroppen och har en kompaktion och stimulerande effekt på vävnaden under huden. Detta främjar blodcirkulationen av musklerna och ökar din prestation. Dessutom är plagg som torkar snabbt praktiskt för sporten. De innovativa funktionella materialen är knappast skrynkliga och består av ett vatten-repellant tyg.

FRIA ERBJUDANDEN: MÅNGA KÄNDA VARUMÄRKEN

Du kommer att hitta tröjor och träningshusar, långa och korta byxor från olika tillverkare. Adidas-företaget, som är baserat på Herzogenaurach i Middle Franconia, är känt världen över. Företaget är verksamt i hela världen som en friidrottare i professionell idrott. Ett stort antal internationellt framgångsrika fotbollslag och idrottsmän konkurrerar helt på sätt och vis från adidas till sina tävlingar. NIKE:s sportsätt, en av de största tillverkarna av sportaffär i USA, har nu kultstatus och är också tillgängligt inom det begränsade området. Underklädeskläderna Under Armour är populära. Den tidigare Baltimores kampsportsutrustningsleverantör fick berömmelse med sina thermounderkläder. Under tiden tillverkar företaget också skjortor och byxor som har temperaturreglerande egenskaper och som är nära intilliggande till kroppen. Skor och kapsyler kompletta det här innovativa varumärket.

TRÄNINGSSKOR, UTRUSTNING & MER

Lönnskor för SKECHERS eller PUMA samt andra välkända tillverkare. " Brand förenar sportlighet och bekvämlighet. Modellerna har en hög grad av flexibilitet. De är lätt placerade vid foten och tillåter därför en obehindrad rörelsesekvens. Beroende på modellen, erbjuder skorna ett plus av stabilitet. De har stötdämpande egenskaper och en angenäm fjädringsmekanism. En grisig tunga garanterar ett perfekt grepp om asfalt och jämna golv. Vid Fitness Outlet kommer du också att hitta badskor och träningsutrustning som ryggsäckar och sportväskor med din favoritlogotyp. Populära med joggning är de praktiska bältfickor, där man säkert kan lagra viktiga redskap. Gjällande rep, hantlar och motståndsband kommer att stödja dig i din träning. Rollerna och bollarna i BLACKROLL-märket är ergonomiformade och mångsidiga. Yoga mattor och dryckeflaskor gör träningen mer bekväm. Som ni kan se erbjuder Keller Sports Fitness Outlet ett lockande erbjudande om er kompletta fitnessutrustning. Eftersom nya erbjudanden fortsätter att berika området, är det värt att besöka ett vanligt besök på nätet.

Bra att veta: Om inte begränsat, är våra fitnessutlopp kombinerade med andra rabatter. För retur-och träningsprogram för utbildningsanserbjudanden gäller våra vanliga återbetalningsfrister.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.