• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
  • Premiumerbjudanden och för-reor
  • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
  • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

TRÄNINGSKLÄDER FÖR ETT PERFEKT TRÄNINGSPASS

Om du fäster vikt vid rätt träningskläder bör du inte bara hålla ett öga på de senaste trenderna, utan framför allt på klädernas funktionalitet. Naturligtvis vill du se bra ut när du tränar och dra till dig uppmärksamhet, men ändå: en träningsoverall måste inte bara se bra ut, utan också passa perfekt och garantera optimal rörelsefrihet! Det är viktigt att kläderna ger maximal komfort och rörlighet! Om du idrottar mycket utomhus bör du tänka på andningsförmågan när du väljer träningskläder.

För du kan bara uppnå utmärkta resultat om du känner dig hundra procent bekväm i dina träningskläder! Hos Keller Sports hittar du träningskläder för dina personliga behov. Hos Keller Sports kan du inte bara beställa träningskläder till överkomliga priser utan också dra nytta av en omfattande service som går långt utöver en klassisk nätbutik.

TRÄNINGSKLÄDER AV INNOVATIVA MATERIAL

Det är bra att ha träningskläder som andas. Om du börjar svettas under ett ansträngande träningspass ser innovativa funktionella material till att fukten omedelbart transporteras bort till utsidan. Kroppsklimatet är balanserat och dina träningskläder håller dig alltid varm. En förkylning som orsakas av svettiga och fuktiga kläder har inte en chans! Obehagliga svettfläckar hör också till det förflutna med rätt träningskläder! Även om bomull är mycket behaglig att ha på sig absorberar den bara fukten och avger den inte till utsidan.

Ju mer du svettas, desto tyngre blir bomullsskjortan. Träningskläderna måste i alla fall garantera tillräcklig rörlighet, en tröja som sitter för hårt ska inte alls sakta ner dig. Om du måste koncentrera dig på om dina träningsbyxor glider under träningen kan du inte leverera en perfekt prestation! När du väljer träningskläder ska du se till att du kan utföra alla rörelser i din sport utan att kläderna hindrar dig!

UPPNÅ OPTIMAL PRESTANDA MED RÄTT TRÄNINGSKLÄDER

För sporter som Zumba eller aerobics räcker det oftast med ett par shorts eller trekvartslånga träningsbyxor och en t-shirt eller topp i funktionella fibrer som andas. För utomhussporter är det bäst att bära kläder som bygger på "lökprincipen" för svalare dagar: Andningsbara underkläder eller skjortor ska bäras direkt på kroppen, med ytterligare lager funktionskläder över dem - beroende på vädret - som du kan ta av dig vid behov. Om det är mycket kallt ger luftlagren mellan de enskilda lagren ytterligare värme och ett behagligt kroppsklimat. Rätt underkläder är också viktiga när du väljer träningskläder.

Träningskläder ska inte absorbera fukt, men skicka den vidare! För kvinnor rekommenderas särskilda sportbehåar som en del av träningskläderna, som garanterar ett effektivt stöd för den känsliga kroppsdelen. I Keller Sports-sortimentet hittar kvinnor behåar för lättare eller tyngre belastning som ger perfekt fukthantering och optimalt stöd. För sommaren har tillverkarna utvecklat särskilda material som stöter bort svett och har en svalkande effekt. Om du tränar utomhus finns det speciella träningskläder som är utrustade med UV-skydd och därmed förhindrar solbränna. Ta en titt i nätbutiken och fråga experterna om råd om du är osäker!

DIN OUTFIT I FITNESSKLÄDERNA I ONLINEBUTIKEN FRÅN KELLER SPORTS.

I Keller Sports sortiment hittar du träningskläder för din sport. Med hjälp av våra expertrådgivare kan du sätta ihop din egen personliga outfit för nästa träningspass.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.