• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
  • Premiumerbjudanden och för-reor
  • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
  • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

FITNESS HOODIES FÖR DIN PRESTATION

I Keller Sports webbutik hittar du ett brett utbud av olika hoodies från välkända tillverkare. Om du har några frågor om din beställning finns våra rådgivare till hands via chatt eller telefon. Dessutom kan du få hjälp med ditt val av tips från oberoende experter - med kompetenta råd hittar du definitivt rätt hoodie för din träning. Ta en titt på vårt försäljningsställe: Här kan du beställa många attraktiva erbjudanden online.

DET BEROR PÅ MATERIALET

När du väljer en träningshuvtröja bör du leta efter material som andas och som reglerar kroppsklimatet på ett behagligt sätt. Det är viktigt att hoodtröjan håller dig behagligt varm när du börjar svettas, men att den transporterar bort fukten till utsidan. Optimal rörelsefrihet och hög hållbarhet gör att du känner dig bekväm med ditt val.

FITNESS HOODIES - FÖRE ELLER EFTER TRÄNING

För passionerade idrottare är det utomhus i alla väder: Hur kallt det än är kan du vara varm och skyddad när du är på språng med huvtröjorna i vårt sortiment. Under mycket kalla dagar kan du klä dig enligt lökprincipen och använda huvan som ett extra lager som håller dig underbart varm. På vägen till gymmet är hoodiesen också bra - du kan förvara dina värdesaker i kängurufickorna. Om du bär hoodie huvudsakligen utomhus bör materialet vara vattenavvisande - så att du kan koncentrera dig helt och hållet på din träning. Vanligtvis har hoodies platta, förstärkta sömmar och en dragsko som du kan justera efter dina individuella behov. Nu går vi: Bläddra i vårt sortiment och säkra dig en trendig hoodie för nästa träningspass!

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.