• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
  • Premiumerbjudanden och för-reor
  • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
  • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

Sportstrumpor ger stöd i skon

När du tränar är rätt kläder ett viktigt beslut. Det gäller även att välja rätt sportstrumpor. Även den bästa skon kan leda till hudirritationer och blåsor om du bär fel strumpor. Sportstrumpor är utformade för att ge dig så mycket stöd som möjligt i dina skor. Fotbädden på sportstrumpor är därför ofta utrustad med högfriktionsgarn. Detta innebär att sportstrumpor ger det bästa greppet och förhindrar att du ständigt halkar i dina skor.

Sportstrumpor: komfort och funktion

Högkvalitativa sportstrumpor av funktionella textilier förhindrar friktion och blåsor, skyddar foten och garanterar ett torrt och svalt klimat i skorna. Det betyder att rätt val av sportstrumpor också bidrar till fothygienen, så att ingen grogrund för fotröta eller fotvårtor kan utvecklas i dina skor. Strumpor hjälper också till att stödja och ge komfort åt fötterna vid andra sporter. Sportstrumpornas komfort spelar också en stor roll. Den anatomiska passformen gör att strumporna känns som ett andra skinn. Den extra stoppningen på hälen och framfoten dämpar dessutom dina steg. Det mjuka materialet ger en bekväm känsla samtidigt som fötterna kan andas. Ett tätt, stödjande bågband och elastiskt, ribbat tyg i midjan håller sportstrumporna på plats under träningen. I Keller Sports Shop hittar du ett brett urval av sportstrumpor från våra premiumvarumärken, till exempel från:

  • Nike
  • asics
  • Falke
  • Dynafit

Sportstrumpor håller fötterna torra

Oavsett om du gillar att åka skidor i pudersnö, springa en runda eller vandra med utsikt över dalarna - rätt sportstrumpor bidrar till att dina äventyr blir framgångsrika. Tack vare de snabbtorkande och fuktavvisande egenskaperna hos sportstrumporna förblir dina fötter behagligt torra och svala under lång tid. Många modeller är också utrustade med luktavvisande material. Vissa sportstrumpor minskar risken för att vrida om ankeln med hjälp av extra stabiliserande kompressionszoner. De håller foten i ett optimalt läge för dina sportaktiviteter. Kombinationen av sofistikerade materialkompositioner och optimal komfort gör sportstrumpor till ett absolut måste i varje garderob.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.