• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
  • Premiumerbjudanden och för-reor
  • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
  • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

Träningsbyxor - torrhet och komfort

Under ett krävande och uthålligt träningspass är friktion och fukt din fiende. Men med rätt träningskläder kan du förebygga hudirritationer och koncentrera dig helt och hållet på din prestation. Träningsbyxorna har fuktreglerande egenskaper och är extremt ventilerande, så att irriterande fukt snabbt kan transporteras bort från insidan till utsidan. Detta gör att du känner dig torr och bekväm under träningen.

Dessa träningsbyxor stöder din träning

Eftersom varje sport ställer olika krav på dig finns träningsbyxor i många olika stilar:

  • lång och stram
  • långa träningsbyxor med lös passform
  • ¾ längd träningsbyxor
  • tajta shorts
  • Löst sittande träningsshorts
  • 2-in-1 träningsbyxor

Du söker inte din atletiska utmaning på höga berg, utan snarare på mattan? Då är de här åtsittande träningstightsen gjorda för dig. Tack vare den lätta kompressionseffekten stödjer de din kropp perfekt under träningen. Träningstightsen passar dig som ett andra skinn och ger dig de bästa förutsättningarna för din träning tack vare det snabbtorkande och andningsbara materialet. Om du föredrar att träna utomhus är det bäst att välja träningsbyxor med lös passform. Tack vare det mjuka, andningsbara tyget ger de här träningsbyxorna dig optimal komfort och behaglig torrhet.

Träningsbyxor för varma sommardagar

På sommaren stiger temperaturen snabbt, vilket gör att du svettas mer än vanligt under träningen. I sådana varma miljöer behöver du ett par korta, lätta träningsbyxor som låter luften nå din svettiga hud och ger dig bästa möjliga rörelsefrihet. Även här kan du välja mellan en nära passform och en lös passform. De kan skräddarsys efter dina personliga önskemål när det gäller stil och komfort. Eller så kan du välja det bästa av två världar och satsa på en 2-i-1-träningsbyxa. Den här funktionella kombinationen av en tight tight tight, som ger dig optimal rörelsefrihet, med ett löst sittande ytterlager är en mycket populär hybridvariant.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.