• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
  • Premiumerbjudanden och för-reor
  • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
  • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

TRÄNINGSSKJORTOR FÖR EN PERFEKT PRESTATION

Du kan verkligen svettas under ett ansträngande träningspass: Med en träningsskjorta som är tillverkad av andningsbara material kommer din kropp alltid att kännas behagligt torr, eftersom fukten som produceras effektivt transporteras bort till utsidan. Ta en titt i Keller Sports webbutik, där du hittar träningsskjortor som ger dig bästa möjliga mode och funktionellt stöd under dina övningar.

SPORTSKJORTOR - MER ÄN BARA KOMFORT

En sportskjorta ska naturligtvis se bra ut, men först och främst handlar det om fukthantering och komfort. I vårt sortiment hittar du den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet för din perfekta föreställning! Den kroppsnära formen ger en bekväm känsla utan att vara begränsande. Platta sömmar förhindrar hudirritationer och med rätt tröja kan du fokusera fullt ut på din träning. Under kalla dagar är en välsittande träningsskjorta perfekt för löklooken: Bär träningsskjortan under en träningsjacka eller hoodie och regler ditt kroppsklimat på ett sätt som är bekvämt för dig. Många tröjor har nätinsatser som ger god ventilation. I vårt sortiment hittar du dessutom skjortor som stöder dina muskler med sin speciella kompressionspassform och som har en halkfri passform. Om du tränar utomhus är det viktigt med god synlighet i mörker. Vissa tillverkare arbetar med ljusreflekterande applikationer, så att du syns mycket bra även i mörker.

TRÄNINGSSKJORTOR FRÅN KELLER SPORTS

På Keller Sports får du ännu mer fördelar med ett premiummedlemskap. Din nya träningsoverall levereras kostnadsfritt och du kan börja direkt! Vår outlet har många attraktiva erbjudanden till låga priser - det är bara att titta sig omkring. Många av våra sportskjortor har testats i stor omfattning under träning av Keller Sport Pros. Dessutom har våra experter samlat värdefulla tips i Keller Sports Guide för att stödja dig i din träning.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.