• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
  • Premiumerbjudanden och för-reor
  • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
  • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

TRÄNINGSUTRUSTNING FÖR EFFEKTIV TRÄNING

Med hantlar, hopprep och motståndsband kan du också utföra utmanande övningar hemma. Fitnessutrustningens ergonomiska form garanterar maximal komfort. Skapa ett personligt program och träna på din kondition minst två gånger i veckan med rätt träningsutrustning. Om yoga och gymnastik hör till dina favoritsporter erbjuder det attraktiva sortimentet i Keller Sports butik för träningstillbehör praktiska träningstillbehör: Ett professionellt yogakit med mattblock och bälte räcker som träningsutrustning för att komma igång med klassisk yoga. Fitnesstillbehör som gymnastikbollar och hopprep kompletterar det breda utbudet. Med rätt träningstillbehör kan du öka din kroppsmedvetenhet enormt och hålla kropp och själ friska! Om du är mer intresserad av ansträngande träning kan en pulsmätare vara ett praktiskt träningstillbehör. Inte bara när du springer utomhus är en pulsmätare ett idealiskt stöd. När du tränar hemma kan du mäta din genomsnittliga puls och planera din träning professionellt. Praktiska väskor finns tillgängliga för dina övningar i gymmet. Beroende på vilken typ av sport det handlar om erbjuder väskorna olika förvaringsutrymmen så att du kan transportera din träningsutrustning på ett bekvämt sätt. Justerbara och vadderade axelremmar ger en bekväm känsla. Om du vistas utomhus i vind och väder bör du tänka på ett vattenavvisande och slitstarkt material - så att din träningsutrustning alltid förblir torr, även i dåligt väder!

STÖDJA DIN HÄLSA MED TRÄNINGSUTRUSTNING

Motion spelar en viktig roll för vårt välbefinnande och vår hälsa. Idrottsforskare rekommenderar att du tränar minst två gånger i veckan. Med rätt träningsutrustning blir nästa träningspass inte svårt! Om du vill hålla dig i form bör du träna på din uthållighet. Experter rekommenderar att du ägnar ungefär två tredjedelar av din träningstid åt att öka din uthållighet efter några stretchövningar. En tredjedel av din tid bör vara reserverad för styrke- och muskelträning. Om du vill bygga muskler intensivt ska du göra en egen träningsplan och välja rätt träningsutrustning. Det är viktigt att planera träningen regelbundet så att den blir en fast punkt i din dagliga rutin. Oavsett om du vill öka din fettförbränning, bygga muskler eller helt enkelt förbättra din kondition kan du med ett fast program och rätt träningsutrustning göra ditt träningspass till en barnlek. Om du nu också är uppmärksam på en hälsosam kosthållning är det inget som står i vägen för din drömfigur!

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.