• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
  • Premiumerbjudanden och för-reor
  • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
  • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

Träningsväskor kombinerar arbete och fritid

De högkvalitativa träningsväskorna i Keller Sports Shop skapar en funktionell koppling mellan arbete och fritid. Spara en paus i lägenheten efter jobbet innan du åker till träningen. I de praktiska väskorna kan du förvara dina träningskläder och din bärbara dator på ett säkert sätt och på så sätt göra din vardag ännu effektivare. De praktiska väskorna kan användas både i vardagen och på resor. Det spelar ingen roll om du vill bära din träningsväska i handen eller om du föredrar att fördela vikten på ryggen i en ryggsäck. Här hittar du följande typer av vardagsväskor:

  • Dag- och vardagsryggsäckar
  • Ryggsäckar för träning
  • Sport- och träningsväskor
  • Väskor för bärbara datorer

Träningsväskor: Funktion möter stil

Letar du efter en modern väska för bärbar dator som håller din arbetsutrustning säker och snygg? Eller behöver du en multifunktionell träningsväska som kan följa med dig i vardagen? Ryggsäckar med praktiska fack för din bärbara dator och andra tillbehör ger dig också tillräckligt med förvaringsutrymme för kläder, träningsutrustning som yogamattor eller stylingprodukter. Om du letar efter en lättviktig dagryggsäck för en kortare vandring hittar du säkert det du söker här. Träningsväskorna i Keller Sports Shop är mångsidiga och lämnar inget att önska.

Träningsväskor: Komfort och användbarhet

Träningsväskorna från våra bästa märken som Mammut, Nike, Douchebag, Asics och Co. är tillverkade av högkvalitativa material och fokuserar inte bara på optimal funktionalitet utan också på den nödvändiga stilen. Det betyder att du är trendig hela dagen och att du kan ta med dig din träningsväska till kontoret med en bra känsla, utan att få några blickar från dina kollegor. Vissa modeller är dessutom permanent vattenavvisande tack vare DWR-impregnering och ger dina föremål det nödvändiga skyddet även i regn. Ryggsäckarnas remmar och ryggstöd är mjukt vadderade för att ge en bekväm känsla hela dagen. Alla träningsväskor är utrustade med en väl genomtänkt inredning så att du aldrig tappar bort vad du gör. De användbara ytterfickorna ger dig snabb tillgång till din smartphone eller nyckelring. Tack vare sin höga hållbarhet är träningsväskorna från våra premiummärken särskilt hållbara.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.