• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
 • Premiumerbjudanden och för-reor
 • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
 • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

GÅVOR TILL IDROTTARE

Letar du fortfarande efter en present till en sportälskande vän? Julen är precis runt hörnet? Din sökning har avslutats hos Keller Sports. Tillsammans med våra Keller Sport Pros har vi undersökt de mest populära gåvorna till idrottare och sammanställt våra idéer för dig, grupperade efter tema. Låt oss inspirera dig, för sportgåvor uppskattas mer än en gång! Är du redo att ge en gåva? På önskelistan, redo att gå!

KÖPA ETT PRESENTKORT FRÅN KELLER SPORTS

Ett presentkort passar alltid, och är ofta den bästa presentidén i sista minuten när tiden är knapp. Kuponger är ett säkert val och ger mottagaren full valfrihet. Det är inte för inte som presentkort är en av de vanligaste gåvorna i Sverige - cirka 30% av svenskarna ger gärna ett presentkort i julklapp. Med Keller Sports presentkort kan du välja bland 13.000 högkvalitativa sportartiklar - för nybörjare, hobbyidrottare, proffs och tävlande. Dessutom kan du välja mellan nästan 5 000 andra sportkläder som sneakers, hoodies, jackor, kepsar, ryggsäckar och väskor i Keller x-shoppen.

Keller Sports presentkort finns som

 • Presentkort på 250 SEK
 • Presentkort på 500 SEK
 • Presentkort på 750 SEK
 • Presentkort på 1.000 SEK
 • Presentkort på 1.500 SEK

Naturligtvis är kombinationer möjliga, t.ex. 2x 500 SEK presentkort = totalt värde 1.000 SEK.

Oavsett om det handlar om löpning, utomhus, vintersport, cykling, fitness, tennis eller fritidskläder - du hittar säkert det du letar efter. För löpare, bergs- och cykelidrottare, tennisspelare, fitnessfantaster eller sportiga allroundare - med Keller presentkortet har du alltid rätt när du vill ge en aktiv person en present. Välj bara önskat belopp, köp värdekupongen, överlämna gåvan och mottagaren kan lösa in kupongen. Du får presentkortet omedelbart som en PDF-fil. Du kan antingen skriva ut Keller Sports presentkortet och kombinera det med ett gratulationskort eller skicka det direkt digitalt.

Om mottagarens inköp överstiger värdet på kupongen kan skillnaden betalas på ett bekvämt sätt med något lämpligt betalningsmedel. Du hittar mer information om hur du löser in våra kuponger i våra vanliga frågor och svar. De allmänna villkoren för våra kuponger finns här.

SPORTGÅVOR: VAD MÅSTE JAG TÄNKA PÅ?

Keller Sport Pros håller med: När man ger en gåva är det inte det materiella värdet som räknas, utan snarare tanken och idén bakom. En gåva visar hur väl ni känner varandra och hur mycket givaren är engagerad i mottagaren - hur mycket tid och ansträngning som investerats. Vilken typ av sport gillar mottagaren? Sportkläder, sportskor, utrustning eller ryggsäckar är mycket bra gåvor, och presenten blir ännu mer charmig om den "anpassas" med ytterligare små saker innan den packas in. En funktionell tröja till en arbetskamrat ger en mycket större motivation för träning om kollegorna skriver sitt namn eller ett kvickt ordspråk på tröjan. En regnjacka kan testas på plats om en vattenflaska medföljer. Ett par löparskor eller en ny ryggsäck för en planerad vandringstur är mycket mer attraktivt om en ny löparrutt eller en planerad vandringsrutt ingår.

För alla dem som inte har tid att organisera, är osäkra eller om de rätta idéerna saknas: En kupong är alltid ett säkert och stabilt val för en kortsiktig uppmärksamhet. Med Keller Sports presentkort kan du helt enkelt inte göra fel!

PRESENTIDÉER FÖR IDROTTARE: DEN PERFEKTA PRESENTEN

Du bör ha klart för dig alla detaljer innan du köper en gåva. Naturligtvis har vi samma returtid för alla sportartiklar i butiken, och det är möjligt att byta ut en gåva om du inte gillar den. Det är dock trevligare med gåvor som passar och som gör att man blir glad direkt. Du kan använda vår önskelista i butiken om du vill ha flera sportartiklar på din önskelista.

Klargör dessa frågor i förväg:

 • Ålder, storlek och kön på den person som ska begåvas.
 • Typ av sport, behov och träningsnivå: är det en nybörjare, hobbyidrottare, professionell eller tävlande?
 • Favoritmärken: Vilka tillverkare är mest betrodda?
 • Färg- och designpreferenser ger motivation och välbefinnande om man gillar dem.
 • Antal medgivare - är du ensam eller deltar andra? Vilket är ditt minsta bidrag?
 • Budget. Hur mycket ska din gåva kosta? Din budget bestämmer storleken och omfattningen av gåvan.

GÅVOR TILL LÖPARE

För många är det svårt att föreställa sig ett liv utan en daglig eller veckovis löprunda. Det behövs mycket lite utrustning för att springa, jogga eller sprinta: Löparskor, kläder och magväska, bälte eller ryggsäck är förmodligen det viktigaste. Allt detta och mycket mer, till exempel löpartillbehör, mobiltelefonfodral, sportklockor, glasögon eller pannlampor, hittar du i vår löpbutik online.

Fler presenttips för löpare

GÅVOR TILL VANDRARE OCH FRILUFTSÄLSKARE

Låt oss gå ut - oavsett om det är på helgen, på semestern eller på semestern: när nästa bergs- eller vandringstur kallar, ska utrustningen också vara redo. I Outdoor Online Shop hittar du lämpliga utomhusjackor, vandringskängor, ryggsäckar, tröjor, byxor och annan utomhusutrustning. Det är ännu roligare att ge gåvor till friluftsfantaster om du redan har planerat nästa rutt eller organiserat en ny tur.

Fler presentidéer för vandrare

GÅVOR TILL CYKLISTER OCH MOTORCYKLISTER

En ny hjälm, cykelglasögon, tröja, cykelskor eller en lätt, vattentät cykeljacka - särskilt för landsvägscyklister bör kläder och utrustning vara av hög kvalitet, robusta, pålitliga, lätta och väderbeständiga! Vare sig det gäller kvällsträningen, en tur på helgen eller ett träningsläger på våren eller sent på våren - i Bike Online Shop hittar du utrustning, kläder och cykeltillbehör som inspirerar alla cykelsportfantaster.

Fler presenttips för cyklister

GÅVOR FÖR SKIDÅKARE

Tur för alla skidåkare att julen infaller mitt i vintersäsongen! Det bästa tillfället att få en ny skidjacka, snöbyxor, skidsockor, hjälm, glasögon, säkerhetsutrustning eller skidtillbehör som gåva. I vår onlinebutik för vintersport hittar du ett urval av över 4 000 skidartiklar. Självklart blir skidgåvan ännu trevligare om nästa skidresa eller vintersemester kan äga rum tillsammans!

Fler presentidéer för skidåkare

GÅVOR TILL TENNISSPELARE

Allt en tennisspelares hjärta kan önska sig - självklart hittar du det här, i Keller Sports Tennis Shop. Från tennisskor och tenniskläder till racketar, bollar, tennisväskor och praktiska tennistillbehör. Med ett urval av över 2 300 tennisartiklar väntar säkert den rätta tennispresenten till dina nära och kära på dig i vår tennisbutik online! Men din present till tennisspelare blir ännu bättre om du själv svingar racketen och utmanar mottagaren till nästa match!

Fler presenttips för tennisspelare

DET BÄSTA I SLUTET - MISSA INGET

Vi rekommenderar Keller Sports nyhetsbrev för att du alltid ska vara uppdaterad när det gäller sportiga erbjudanden och attraktiva erbjudanden. 10 euro i kupong - detta är din välkomstgåva när du registrerar dig. Naturligtvis gäller våra erbjudanden även för kupongköp eller premiummedlemmar, som sparar 10% extra.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.