• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
  • Premiumerbjudanden och för-reor
  • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
  • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

SPORTSKOR FÖR MÄN SOM GRUND FÖR DIN FRAMGÅNG 

En hälsosam rullande rörelse och en bra passform på lämpliga skor är grundläggande krav för alla sporter för att du ska kunna uppnå dina idrottsliga mål. Fel val av sportskor kan förstöra alla träningseffekter och i värsta fall till och med orsaka långvariga felställningar, vilket i sin tur kan leda till en rad skador eller "överbelastningsskador". En god uthållighet är därför inte mycket värd om de nödvändiga skorna inte uppfyller dina individuella krav.  Oavsett om du bara springer, spelar tennis, håller på med inomhus- eller utomhussporter eller till och med cyklar, börjar din sportframgång med att du väljer rätt skor. Upptäck den perfekta sportskon för män från över 30 olika märken och upplev den senaste tekniken, trenderna och funktionerna hos våra produkter! 

För att hitta din perfekta sportsko kan du använda testrapporterna från våra Keller Sports Pros som vägledning. Beroende på kategori kan du också använda ytterligare filter i din sökning (konkurrens, dämpning, funktioner) för att gå in ännu mer i detalj på dina behov och jämföra de bästa modellerna du vill ha direkt. 

SPORTKLÄDER FÖR MÄN FÖR ALLA PLATSER OCH ALLA VÄDER

Maximal idrottsprestanda i alla väder. Vare sig det är på gymmet, på tennisbanan eller ute i naturen. Hos Keller Sports hittar du din perfekta sportklädsel för att alltid kunna kalla fram dina idrottsliga topprestationer. Från klassiska tenniskläder i vitt eller ljusa färger till mycket funktionella utomhuskläder och den moderna athleisure-kollektionen, där du gör en sportig och modern figur både i och utanför träningen. På Keller Sports kombinerar vi hög sportfunktionalitet med de senaste herrmodetrenderna från ett stort antal sportbranscher för att erbjuda våra kunder det bästa möjliga utbudet. För att hålla dig uppdaterad ger vårt regelbundna nyhetsbrev dig en inblick i de senaste kampanjerna och innovationerna inom löpning, tennis, fitness, utomhus, vintersport och friidrott. Registrera dig nu och missa inga fler nyheter om din favoritsport! 

DEN BÄSTA SPORTUTRUSTNINGEN FÖR MÄN

För att förbättra din forehand i tennis bör du veta i förväg vilka kriterier din nya racket ska uppfylla - kontroll/precision, kraft eller spin? Lägger du stor vikt vid MIPS-tekniken i en ny cykelhjälm? Vare sig du är nybörjare eller avancerad spelare hittar alla i Keller Sports Shop sin idealiska sportutrustning som uppfyller deras krav på pris och kvalitet. Vårt expertteam på Keller Sports har samlat de bästa sakerna för löpning, tennis, fitness, utomhus- och vintersporter samt cykling för att utrusta dig inför nästa utmaning. 

Från tennisväskor som rymmer upp till 12 tennisracketar till Patagonia-reseryggsäckar och klassiska Nike Legend-träningsryggsäckar - här hittar du allt du behöver för att förvara din sportutrustning på bästa möjliga sätt. 

NÅ DITT MÅL TILLSAMMANS MED KELLER SPORTS 

Det spelar ingen roll om du precis har börjat springa eller om du redan räknas som en avancerad löpare: Tack vare våra konsulters expertis kan du luta dig tillbaka, slappna av och njuta av tjänsten "Made by Keller Sports". Vi erbjuder dig inte bara rättvisa priser och fri frakt med ett minsta ordervärde, utan vi vill också aktivt stödja dig i alla dina utmaningar när det gäller sportkläder för män.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.