Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

ADIDAS FITNESS - KOLLEKTION FÖR VÄLBEFINNANDE, HÄLSA OCH FRITID

Adidas är den främsta leverantören för alla sporter inom fitnesssektorn och hjälper dig att nå dina mål när det gäller förebyggande åtgärder. Det är viktigare än någonsin att tänka på din hälsa när du tränar. Många aktiviteter som utförs i sittande ställning leder trots allt också till att hälsan blir sårbar. Det är här adidas Sport kommer in i bilden! Med den kompletta utrustningen från vår webbshop med kläder, skor och tillbehör kan du vidta de bästa försiktighetsåtgärderna inför nästa förkylning med rätt val och ta dig igenom varje säsong på bästa möjliga sätt.

HÅLL DIG I FORM PÅ TRÄNING MED ADIDAS

När nästa möte på gymmet är på gång är du väl utrustad med adidas träningsutrustning. I vår sportbutik på nätet hittar du ett brett urval av adidas sportartiklar: med dem kan du träna i viktrummet eller gå på löpbandet för att öka din kondition! Det är bäst att utrusta sig med shorts, som är en absolut nödvändighet både inomhus och utomhus på sommaren. Utomhus tar stötdämpande löparskor dig över berg och dalar. Oavsett om det handlar om lagsporter eller individuella sporter, styrkeuppbyggnad eller konditionsträning - vi utrustar dig med all den sportutrustning du behöver för ditt träningspass.

ADIDAS FITNESS - ALLT FÖR DIN SPORT

Med jackor och T-shirts från adidas gör du alltid en bra figur på universitetet eller på kontoret, i skolan eller på fritiden. Du kan kombinera skorna perfekt med avslappnade jeans och alltid vara trendig.