Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

ADIDAS TRÄNINGSKLÄDER

Adidas träningskläder har mycket att erbjuda: Vare sig det gäller Essentials eller The Base, Clima Cool eller Clima Combat hittar du på Keller Sports ett brett urval av alla aktuella kollektioner - tillverkade av de välkända funktionella textilierna. Förutom utbudet av högteknologiska produkter är det också viktigt att adidas sportkläder är specifikt inriktade på träning och användning. Därför har Keller Sports samlat de bästa sportkläderna för dig i ett enda sortiment. 

ADIDAS TRÄNINGSKLÄDER

Så att ditt val av adidas sportkläder är pålitligt och i linje med dina önskemål: I vårt sortiment hittar du alltid de senaste kollektionerna av träningskläder från märket med de tre ränderna. Från träningströjor, T-shirts, tröjor, träningsjackor och träningsbyxor till träningsshorts och sportbehåar. I Adidas outlet på Keller Sports kan du också hitta reducerade Adidas träningskläder. Välj din favorit bland billiga enstaka plagg, återstående storlekar eller enstaka plagg från föregående säsong - det lönar sig att vara snabb! 

ADIDAS SPORTSWEAR: LIVSSTIL + PRESTANDA

Förutom din träningsprestation och klädernas funktionalitet finns det en annan aspekt som gör att du hamnar i förgrunden: din klädsel. Det är sällan en blygsam idrottare erkänner det öppet, men kläder och utseende är lika viktigt som prestation. Att bibehålla och visa upp en aktiv och hälsosam livsstil - det är mottoet här. Därför har de senaste kollektionerna av adidas sportkläder alltid ett finger med på pulsen när det gäller modetrender i form av stil, snitt och färg. Motivera dig själv och andra till topprestationer i kroppsnära, luftiga träningskläder från Adidas med optimal passform och bekväm passform. Adidas sportkläder har den senaste funktionella tekniken och lämnar inga frågor obesvarade när det gäller träningseffektivitet, tävlingsprestanda och design: Det andningsbara materialet leder dig till nya framgångar med exceptionell fukthantering och ger dig respekt från andra idrottare.