Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

ADIDAS UTOMHUSJACKOR FÖR ALLA VÄDER

Särskilt på våra breddgrader måste idrottare kunna lita på perfekta utomhuskläder utan begränsningar. Med rätt utomhusjacka är både kyla och höga temperaturer inget problem. Här erbjuder adidas ett brett utbud av produkter, från dunjackor, fleecejackor, lätta hardshelljackor till fodrade utomhusjackor. Utomhusjackorna är oftast vindtäta, vattenavvisande och andningsbara. De har en bekväm passform, är lätta och tål även extrem fukt. Även lätta fleecejackor och vindjackor garanterar att du är perfekt skyddad i alla väder.

ADIDAS ISOLERINGSJACKA ELLER TERREX OUTDOOR-JACKA?

adidas har utomhusjackor för varje säsong i sitt sortiment. Dunjackor håller dig varm på vintern tack vare den naturliga fyllningen och är samtidigt behagligt lätta. Utomhusjackorna har olika krageformer, t.ex. baseballkrage eller ståkrage, och har ofta en huva. Dunjackor är lämpliga för både sport och fritid. Många modeller har en kabelguide i fickorna, så att du alltid har din musik med dig och kan kombinera det praktiska med det trevliga. adidas fleecejackor är idealiska övergångsjackor som också ger extra värme som mellanlager under övergångssäsongen och på vintern. Du kan till exempel bära dem under en dunjacka. Fleece är inte bara andningsbar utan torkar också snabbt. Adidas lägger stor vikt vid platta sömmar under tillverkningsprocessen, så att utomhusjackorna ger en hög komfort även när du rör dig mycket.

ADIDAS VINDJACKOR OCH REGNJACKOR

Adidas fokuserar också på komfort när det gäller regnjackor. En särskild höjdpunkt här är meshfodret i övre delen av ryggen som adidas använder för regnjackor. Det luftiga materialet ger hög andningsförmåga och god ventilation av kroppen. Dragsnöret i midjan gör att regnjackan anpassar sig individuellt efter bäraren. Ytterligare höjdpunkter är den främre dragkedjan med hakskydd, som skyddar dig perfekt i alla väder. Om det är riktigt stormigt ute, men du inte vill missa din träning, kommer adidas Windbreaker in i bilden. Precis som för de andra utomhusjackorna garanterar tillverkaren en lös passform. Huvan och linningen är justerbara i bredd och anpassar sig därför individuellt till din kropp. Dessutom är vindjackorna behagligt lätta och skyddar dig utan att tynga ner dig. En perfekt kombination för din sport!

ADIDAS UTOMHUSJACKOR: FÖRDELARNA

I princip erbjuder märkets sportjackor bara fördelar på dina äventyr utomhus. Nackdelarna uppstår bara om du bär dem i fel väder.

Fördelar:

  • kroppen kan andas bättre

  • fukt kan komma ut till utsidan

  • ingen onödig svettning och frysning

  • kan tvättas i maskin

  • snabbtorkande

ADIDAS FUNKTIONSJACKOR: INNOVATIV KVALITET

Den exceptionella kvaliteten garanterar att du kommer att ha glädje av ditt köp i många år. Utomhusjackorna håller dig inte bara varm, de ger dig också bättre prestanda i din favoritsport. Eftersom adidas erbjuder ett brett utbud av alla typer av utomhusjackor finns det något för alla smaker och framför allt för alla sporter. Även om vädret förändras kan du ha jackan på dig under en lång period av året. Materialet i dessa sportjackor garanterar nämligen andningsförmåga och ett bra kroppsklimat. Med adidas jackor är du välklädd i alla väder.