Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

adidas utomhusskor: Perfektion från Franken

Den avgörande fördelen med adidas utomhusskor? Erfarenhet! För mer än hundra år sedan tillverkade Adolf Dassler sina första skor av canvas i en frankisk tvättstuga. Senare utvecklade han de första skruvade klorna för fotbollsspelare, utrustade världens bästa sprintare vid de olympiska spelen och blev slutligen världsberömd tack vare sina innovationer. adidas har därför alltid stått för kvalitet som uppfyller de allra högsta kraven - även inom utomhussektorn.

Som en av de största aktörerna på den internationella marknaden har det Herzogenaurach-baserade företaget alltid uppfunnit sig självt på nytt. Men de har aldrig förlorat sitt uppdrag att sträva efter det bästa ur sikte. Under tiden täcker adidas ett brett spektrum inom sportartikelsektorn, men tillverkningen av förstklassiga skor är naturligtvis fortfarande en del av deras självbild. adidas vet också hur man övertygar när det gäller skor för utomhusbruk. Därför har adidas utomhusskor för män och kvinnor allt du behöver för din nästa utomhusupplevelse: vattentålighet, grepp, andningsförmåga, hållbarhet och livslängd.

Vilka är fördelarna med adidas utomhusskor?

Först och främst är det viktigt att klargöra vilken typ av skor som ingår i den breda kategorin adidas utomhusskor för män och kvinnor: både medelhöga vandringsskor och vandringsskor som når över ankeln. Plus adidas trail running skor. Alla modeller har sina egna fördelar och alla varianter är perfekt anpassade till dina behov. Och vad är viktigt med vandringsskor? Först och främst måste vandringsskor vara särskilt robusta. När du vandrar i bergen befinner du dig ofta i ojämn terräng och är beroende av absolut stabilitet.

  • Tidigare ansågs vandringskängor vara klumpiga, tunga och ofta skrymmande, men tack vare en rad olika tekniker har det Herzogenaurach-baserade företaget lyckats göra sina adidas-utomhusskor mer känsliga och lättare. Adidas utomhusskor, som du kan köpa online på Keller Sports, kombinerar de viktigaste egenskaperna som vatten- och slitstyrka. Det innebär att lera och väta inte kan skada dig. Många modeller har också ytterligare funktioner som skydd mot grus och förstärkta tåområden.

  • De högre skurna adidas bergsstövlarna är särskilt imponerande i tekniskt krävande terräng. De ger optimalt stöd och en säker passform, så att du kan koncentrera dig helt och hållet på din vandring eller klättring.

  • Trail Running-skor från adidas kännetecknas också av bästa möjliga passform och stabilitet. Dessutom kan du lätt växla mellan asfalt och ojämn terräng: oavsett om det är en stadskärna eller en oasfalterad skogsstig - med adidas trail running-skor kommer du alltid fram till din destination torrt och friskt. Dessutom imponerar alla adidas utomhusskor med utmärkt dämpning och energiåtervinning.

Vad utmärker adidas utomhusskor?

Decennier av forskning och utveckling, stor expertis inom tillverkning av sportartiklar - adidas har numera otaliga egna patent och innovationer. Men märket samarbetar också med andra tillverkare för att dra nytta av varandras expertis. Vad däcktillverkaren Continental har att göra med exempelvis adidas utomhusskor förklaras separat i följande kapitel. Låt oss först och främst belysa vilka tekniker som används i adidas utomhusskor - och vad som gör dem speciella.

  • Boost är namnet på den sulteknologi som också har använts i adidas utomhusskor sedan 2013. Boost-sulan ger enastående dämpning och energiåtervinning. Boost utvecklades tillsammans med det tyska kemiföretaget BASF och kravet att skapa ett särskilt mjukt och lyhört material. Boost-sulorna innehåller tusentals små celler som absorberar energi och avger den igen vid varje steg.

  • En annan innovation från adidas är den så kallade Primeknit-tekniken. Detta är ett övermaterial som garanterar andningsförmåga och högsta möjliga komfort. Primeknit är spunnet av en enda tråd och garanterar därför en perfekt passform.

  • GORE-TEX används i många av adidas utomhusskor för att skydda mot blöta fötter. Det vattentäta, men ändå andningsbara membranet leder den fukt som bildas under fysisk aktivitet utåt och låter ingen fukt tränga inåt.

adidas utomhusskor: Mer grepp tack vare Continental-teknik

Continental grundades i Hannover 1871 och har sedan utvecklats till en av världens största däcktillverkare. Med över 150 års kunskap om utmärkt grepp hjälper företaget från Niedersachsen nu även adidas med utvecklingen av skosulor. Tekniken med kontinental sula används också i adidas utomhusskor. Gummibeläggningen utvecklades i företagets egna laboratorier och ger enligt däcktillverkaren upp till 30 procent bättre grepp.

Skorna har därmed bättre kontakt på alla tänkbara underlag och ger även grepp på ojämn terräng och hala stenar. Stora namn inom sport har länge litat på adidas utomhusskor med Continental-teknik. Thomas och Alexander Huber, de två extremsportare som har gjort sig kända under namnet "Huberbuam", svär på Continental-sulornas slitstyrka när de vandrar. Tillsammans med adidas och däcktillverkaren lanserade de till och med en egen modell av en utomhussko.

adidas utomhusskor handlar på Keller Sports

Friluftsentusiaster har kommit till rätt ställe i vår butik för adidas utomhusskor. Vi erbjuder ett stort urval av adidas utomhusskor för män och kvinnor. Du hittar vandringsskor i olika utföranden samt trail running-skor för män och kvinnor i många färger och utföranden. adidas outdoor-skor uppfyller även de högsta kraven och vet hur man övertygar med de redan listade funktionerna längs hela linjen.

Med bara några få klick kan du inte bara beställa din favoritmodell, utan också dra nytta av våra regelbundna erbjudanden om adidas utomhusskor. Naturligtvis kan du kombinera dessa erbjudanden med vår premiumrabatt. Vill du inte gå miste om framtida rabatterbjudanden? Anmäl dig då till vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad.