Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

ADIDAS OUTLET

Adidas framgång har alltid baserats på strävan efter innovation. För att få ut mesta möjliga av skorprestanda och för att utöka utbudet tillkännagav varumärket nyligen en helt ny tillverkningsprocess. Processen kallas FUTURECRAFT.STRUNG - med ett övre material från 3D-skrivaren som omsluter foten som i en sömlös, lätt kokong.

Med den revolutionerande tekniken anpassas varje bearbetad tråd till idrottsfoten med hjälp av programvara - med hjälp av tidigare samlad löpdata. Flexibilitet, stabilitet och andningsförmåga erbjuds exakt där de behövs i löparskor.

ADIDAS-PRODUKTER I FÖRSÄLJNING - FÖRDELBAR PREMIUMKVALITET I UTGÅNGEN

Medan STRUNG-skorna är ett nytt utvecklingsskede, erbjuder det breda utbudet i vårt adidas-utbud alltid banbrytande teknik från Herzogenaurach-koncernen till budgetpriser: Som den populära BOOST-mellansulan i högkvalitativa löparskor för kvinnor och män, som ingår i varje utseende som lagrar energi för att släppa det igen när du tar av - och därmed automatiskt förbättrar din respons. Eller RAIN.RDY-tekniken i adidas Terrex regnjackor, vars innovativa yttermaterial inte släpper igenom en droppe vatten men ändå förblir behagligt andas.

I vårt Keller Sports adidas-utlopp hittar du rätt utrustning för din sport vid särskilt gynnsamma förhållanden - inklusive specialpristräffar från områdena löpning, tennis, vintersport eller fitness. Adidas erbjuder allt från många löpar- och vandringsskor till träningströjor, sport-BH, funktionella huvtröjor, tennis kjolar och sportväskor. Många priser sänks med upp till 50 procent, så att du kan sätta ihop helt ny utrustning för din favoritsport till ett budgetpris.

FÖRDELARNA I ADIDAS-FÖRSÄLJNINGEN:

  • 100% nya varor i originalförpackningen
  • Premium löputrustning
  • Innovativ teknik på specialerbjudande
  • Minskade enskilda föremål
  • Outletpriser kan kombineras med andra rabatter som vår premiumrabatt
  • De vanliga returfristerna gäller också adidas outletvaror

RABATTERADE ERBJUDANDEN FRAN ADIDAS I ONLINE-AUKTION

De spektakulära priserna i Keller Sports adidas online-försäljning är exklusivt märkesvaror. Du hittar inte B-varor på Keller Sports - men originalprodukter av hög kvalitet från adidas till rimliga priser. Premiumkvalitetsartiklar väljs ofta i enstaka och kvarvarande storlekar i ovanliga mönster och färger. Om du gillar modellerna som erbjuds kan du beställa högkvalitativa, hållbara varor till ett lukrativt pris och bekvämt med ett musklick.

Och det bästa med det: De attraktiva erbjudandena i vår adidas-försäljning kan också kombineras med premiumrabatten på 10 procent för medlemmar. Så missa inte någon av våra vinter- eller sommarförsäljningar eller Crazy Friday-erbjudanden i framtiden - och prenumerera på Keller Sports nyhetsbrev för mer information om våra adidas-specialerbjudanden.