Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

Fördelarna med adidas löpande artiklar

Med sina löparskor och löparkläder fokuserar adidas Running alltid på löparens aktivitet, så att rätt utrustning finns tillgänglig året runt för fritidslöpning, träning eller tävling. Alla produkter kännetecknas av hög funktionalitet och teknisk förfining. Effektiv dämpning i löparskorna och optimal fukttransport och sofistikerade ventilationssystem i löparkläderna ger en behaglig känsla under långa löprundor. Fördelarna med adidas löparprodukter i en överblick:

  • Löparskor: Generellt sett finns det inga önskemål som inte uppfylls när det gäller adidas löparskor. Utbudet sträcker sig från löparskor för trailrunner till träningsskor och professionella tävlingsskor. Sofistikerad teknik som UltraBoost ger effektiv stötdämpning och energiåtervinning. Detta gör löpning till ett nöje för dig och dina fötter - oavsett hur länge du är på väg. Med skorna i adidas Terrex-serien finns den rätta utrustningen på den virtuella skohyllan hos Keller Sports för alla som går sina rundor utanför vägen. Optimalt grepp och stabilitet gör att du kan leverera din prestation på varje löptur på stigar.

  • Löpartröjor: adidas löpartröjor för män och kvinnor är också utrustade med den senaste tekniken. climalite ger en bekväm känsla, climacool-produkter håller kroppen sval på sommaren och climaheat är din värmande löparkompis på vintern. adidas-sortimentet här sträcker sig från T-shirts och tank tops till longsleeves - precis det rätta för varje säsong och i kombination med en adidas löparjacka!

  • Löpbyxor och tights: Kort eller lång, shorts eller tights, klassisk eller med en ovanlig design: i adidas löpningssortiment hittar du exakt det du söker. Det är uppenbart att premiumtillverkaren också tar till den tekniska tricket när det gäller benkläder. climacool, climalite eller HEAT.RDY kombineras med praktiska designelement som fickor för smarttelefoner eller nycklar, vilket gör dem till ett måste för alla löparfans.

adidas Running - löparskor med det där lilla extra

adidas hade tidigt visat sin innovationskraft genom att uppfinna skruvade klackar inom fotbollen. Det traditionella märket har alltid hållit fast vid sin strävan efter perfektion och har länge tillämpat den framgångsrikt inom andra sektorer - bland annat i löparskor i kollektionen adidas Running. Många adidas-löpare använder till exempel en specialsula från däcktillverkaren Continental - till exempel Adizero Adios 5 och Adizero Boston 9. Facktidningarna är fulla av lovord och lovordar sulans grepp som ett av de bästa på marknaden för löparskor och intygar materialets särskilda hållbarhet. Dessutom är majoriteten av skokollektionen utrustad med mycket funktionella mellansulor som Cloudfoam eller Boost. Detta garanterar en behaglig känsla och optimal energiåtervinning vid varje steg. Många adidas Runner-modeller finns också som vattentäta versioner tack vare Gore-Tex.

adidas Running - löparkläder för alla löpare

adidas har också insett tidens tecken när det gäller löparkläder och erbjuder med sin adidas Running-kollektion en tydlig väg för alla som vill göra en bra figur när det gäller löptid och utseende. Låt oss börja med damerna. Här finns allt från sportbehåar, till exempel Karlie Kloss Medium Support Sports Bra, till löpartröjor med korta eller långa ärmar, löparshorts, löpartights och löparjackor. Med adidas löparkläder är kvinnor väl rustade året runt. Precis som för kvinnor har adidas även rätt löparutrustning för män i sitt sortiment. Vindjackor, löparjackor, löpartröjor, långärmade jackor, linneväskor, tights för vind, väder, vinter och värme.

Nyckelord hållbarhet

En särskild höjdpunkt för alla som gillar hållbarhet: Vissa löparprodukter från adidas är tillverkade med Primeblue - det vill säga ett material tillverkat av 100 procent återvunnen plast som innehåller en del av Parley Ocean Plastic - som Adapt Primeblue löparjacka för damer. adidas Running fokuserar också på hållbarhet med PRIMEGREEN. Detta används för att märka produkter som är tillverkade helt av återvunnet material, till exempel Marathon löparjacka för män.

adidas Running Shop: löparskor, tröjor, shorts och mycket mer

Båda dessa hållbara produkter finns naturligtvis i adidas Running Store på Keller Sports. Dessutom finns det utvalda topprodukter från totalt elva serier. Bland dem finns adidas Senseboost Go, adidas Terrex, adidas adizero Boston och Adios samt adidas UltraBoost. Bland alla dessa adidas löparskor i Keller Sports webbutik finns det verkligen en sko för varje fot - oavsett om du är supinator eller pronator, förfotslöpare, hällöpare eller mellanfotslöpare. Och prestandaspektrumet är också heltäckande här.

Löpare som tar sig ut på den fem kilometer långa slingan i den närliggande parken kommer att hitta sina skor i vår adidas running online shop lika mycket som de som vill starta i Berlin maraton eller slå sig ut på stigarna. Optimala löparskor är förstås den viktigaste löparutrustningen, men du kan också beställa resten av dina löparkläder online på Keller Sports och välja bland fantastiska erbjudanden. Efter bara några få klick har du valt dina adidas-prestanda-kläder och kort därefter är du på väg att sätta personliga rekord med dina adidas löpartröjor, långärmade tröjor, löpartoppar, tights och löparjackor.