Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

ADIDAS LÖPARSHORTS - KOMFORT OCH RÖRELSEFRIHET PÅ ALLA BANOR.

adidas löparshorts är alltid rätt val. Oavsett om du föredrar att springa långa sträckor eller korta sprintar. Vare sig du letar efter nästa utmaning inom trailrunning eller föredrar att springa dina varv på plana ytor. I sommartemperaturer behöver löpare luftiga, kortklippta benkläder. adidas löparshorts finns därför i ett brett utbud av shorts för män och kvinnor. Tack vare det andningsbara och fukttransporterande materialet i adidas löparshorts slipper du skämmas för att behöva ta hand om olämpliga svettfläckar.

Men även regniga dagar eller kalla vintermånader kan inte hindra dig från att träna med rätt adidas löparshorts. De långklippta löpartightsen övertygar med snabbtorkande material så att inte ens regn kan skada dig. Men de känns ändå lätta och ger dig den rörelsefrihet du behöver för att arbeta hårt under din löprunda.

Den elastiska linningen på adidas löparshorts kompletteras i många modeller med en dragsko, så att shortsen alltid kan anpassas perfekt till din kropp och inte glider. Eftersom ständig justering under en ansträngande löprunda är irriterande och helt enkelt onödigt. Den enkla designen, det höga igenkänningsvärdet och den perfekta bärkomforten har alltid gjort adidas löparshorts till standardutrustning i alla löpares garderober.

För kvinnor finns det praktiska 2-i-1-löpbyxor utöver de vanliga adidas-löpbyxorna. Tightaggregatet, som är integrerat i löparbyxorna, skyddar dig från hudirritation på insidan av låren. De yttre shortsen ger luftig komfort och en cool look för nästa löprunda. Du kan också förvara din mobiltelefon i den praktiska innerfickan på tightsen och koncentrera dig helt och hållet på din sport.

Oavsett om det handlar om intervall- eller distanslöpning, regn eller solsken - adidas löpartights har med rätta varit en del av basutrustningen för alla sportentusiaster i många år. Det spelar ingen roll om du regelbundet deltar i lopp eller maratonlopp eller bara joggar med dina vänner i parken två gånger i månaden - adidas löparbyxor kommer att följa dig på bästa möjliga sätt i alla dina idrottsaktiviteter.