• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
  • Premiumerbjudanden och för-reor
  • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
  • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

adidas löparjackor: redo att gå för alltid

Oavsett om du är en löparentusiast som tar en löprunda varje dag eller om du är en lugn joggare som går ett varv runt stadsparken då och då, är en bra löparjacka ett måste för alla idrottare. En bra löparjacka är ett måste för varje idrottare. Självklart ska din jacka inte bara uppfylla minimikraven, utan i bästa fall även överträffa dem. Du har kommit till rätt ställe: tack vare högteknologiska material ger adidas löparjackor det bästa skyddet och idealisk luftcirkulation under alla dina löprundor.

Löparjackor från adidas - funktion och komfort

Men du ska inte behöva offra rörelsefriheten när du springer. Det är därför de flesta adidas löparjackor är tillverkade av ett stretchmaterial. Detta innebär att din löparjacka följer dina rörelser utan problem. Tack vare sin låga vikt kommer jackorna inte att tynga ner dig på vägen till nästa topprestation. Tvärtom: tack vare de andningsbara materialen transporteras svett och fukt bort direkt till utsidan. Många modeller är också utrustade med vatten- och vindavvisande teknik för svåra förhållanden, och vintermodellerna är ännu bättre. Med dessa modeller kan du fortsätta din löpträning när som helst, även under den kalla årstiden. Med det vindtäta yttermaterialet, det värmande nätfodret och det funktionella och andningsbara ansiktsskyddet kommer du helt enkelt inte att bry dig om vädret och utomhustemperaturerna under din löpträning.

Synlig i mörkret: adidas löparjackor

Säkerheten är också viktig när du springer. Därför garanterar reflekterande element på jackorna att du syns i trafiken även i skymningen och i vintermörkret. Självklart finns adidas löparjackor i många olika färger och stilar. De mest kända modellerna är mestadels enfärgade men förkroppsligar ändå sportighet: de ikoniska tre ränderna - som adidas är känt för världen över - ger även enkla modeller en unik stil som passar till alla löparkläder. Jackorna är avrundade med praktiska inlägg eller fickor för pengar, mobiltelefon och nycklar.

adidas löparjackor - viktiga funktioner

  • Andningsbar
  • Fri rörlighet
  • Reflekterande element
  • Praktiska fickor
  • Lättvikt
  • Maskintvättbar

Hållbarhet i kombination med funktion

Sedan en tid tillbaka har adidas också velat föregå med gott exempel mot miljöförstöring som orsakas av plastavfall. Därför är många av premiummärkets löparjackor tillverkade av återvunnet material, som adidas märker Primegreen och Primeblue. Dessa är högpresterande återvunna material som delvis tillverkas av Parley Ocean Plastic. Med dessa löparjackor har du inte bara en funktionell löparkompis, utan du bidrar också till miljöskyddet.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.