Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

adidas löparskor - fördelar non-stop

adidas löparskor ger dig det som är viktigt vid löpning: fast stöd, stabilitet och perfekt passform. En bra löparsko ska sitta bekvämt på foten, ha en halkfri sula och dämpa dina steg så mycket som möjligt. Valet av rätt modell beror också på om du vill springa i grov terräng eller på tartanbanan. På gatan eller banan behöver du en annan dämpning och en annan profil än på skogsstigar. Din löpstil och intensiteten i din löpträning spelar också en viktig roll när du väljer rätt modell av adidas löparskor. Det är dock väldigt få amatörer som inser hur viktig rätt utrustning egentligen är. adidas running shoes visar dig därför hur du gör det på rätt sätt: banbrytande sulteknologier ger dig energi på varje meter och skyddar din kropp när du måste ge allt.

Vad är det som gör adidas löparskor så speciella?

adidas löparskor för män och kvinnor är alltid utformade för att förbättra din prestation genom smarta innovationer inom alla löpdiscipliner. Märket har trots allt gett sitt bästa inom forskning och utveckling i årtionden, så att du kan koncentrera dig helt på din egen arbetsbörda. Till exempel har adidas Boost-teknik integrerats i löparskorna. I mellansulan finns en gummikomponent som dämpar ditt steg och absorberar stöten mot marken för att frigöra energin igen vid nästa steg. På så sätt är dina leder optimalt skyddade från alltför stor påfrestning, även under uthållighetslöpningar.

De flesta adidas löparskor använder också ett nätliknande övre material som kallas Primeknit+. Den absorberar vätska som svett under en kort tid och leder den direkt bort från huden. Det håller foten torr och förebygger effektivt blåsor. Dessutom omsluter det övre materialet foten perfekt och glider knappt, även vid höga hastigheter. För bättre stabilisering sys en förstärkning på skon. Den här processen, som kallas Tailored Fibre Placement, säkerställer att mellanfoten stöds och stärks. Zonen runt hälen är till exempel utformad för att vara särskilt elastisk så att akillessenan inte utsätts för för mycket tryck. Skon passar som en handske och blir en del av din kropp. För yttersulan använder adidas främst en gummiblandning från Continental. Den är robust, slits knappt och ger dig ett perfekt grepp på alla ytor. Med en greppvänlig profil kan du till och med springa på hala stigar utan problem. Tack vare det vattentäta Gore Tex-membranet klarar vissa modeller av adidas löparskor till och med våta förhållanden.

adidas löparskor är en trumf med snygga designidéer

På Keller Sports kan du hitta adidas löparskor online som uppfyller alla tekniska krav - från nybörjare till proffs. Vill du hellre ha en så mångsidig löparsko som möjligt, som du kan använda både på stan, på gatorna och på löpbandet, och som du även kan ha på dig när du tränar på gymmet? Eller vill du hellre springa på oasfalterad mark? För båda löpsporterna erbjuder adidas ett stort urval av löparskor som inte bara är praktiska utan också snygga. Förutom märkets egna modeller av löparskor, som alltid har nya färg- och mönsteridéer, ingår företaget från Herzogenaurach ofta samarbeten med coola designers. Här möts sport och mode i en unik fusion som du inte hittar någon annanstans. Du kan verkligen visa upp dina eleganta adidas löparskor och skapa resten av din adidas-outfit runt dem.

adidas Running Shoe Shop - Bekväm online shopping

I slutändan erbjuder adidas löparskor dig högsta komfort, optimalt grepp och säkerställer på så sätt en hälsosam och oförglömlig löparupplevelse i alla fall. De olika modellerna från vår adidas-butik för löparskor imponerar med sin anatomiska passform, andningsbara material, optimal dämpning och dämpning. Allt detta kombineras med ett elegant utseende. Dämpningstekniker som Boost eller Ultraboost används liksom de senaste utvecklingen av mellansulor och yttersulor som Lightstrike eller Bounce. Resultatet är legendariska löparskosortiment som adizero Boston eller TERREX för trailrunning. Den perfekt utvecklade tekniken när det gäller funktionalitet och hållbarhet kommer aldrig att svika dig, inte ens när det gäller större löparutmaningar. Oavsett om det är en väg, en skogsstig eller en tartanbana, om du är en ambitiös yrkesman eller en avslappnad fritidsjoggare - med löparskor från adidas är du perfekt utrustad för alla tillfällen. I Keller Sports adidas running shop kan du hitta den modell som är exakt anpassad till dina behov online. Och allt detta med bara några få musklick. Använd vår sökmask och filtrera enkelt fram rätt erbjudande för dig. Du kan förfina ditt urval med information om vikt, favoritfärg eller pris. När du har valt alla önskade kriterier för dina löpare visar vi dig ditt optimala urval. Vill du ha en naturlig löpkänsla? Hitta din nästa adidas löparsko nu!