Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

Historien om adidas SOLARBOOST

I början fanns det dämpning. Även i adidas SOLARBOOST. Den tog till och med över den revolutionära ledningen. När adidas presenterade sin Boost-teknik i New York 2013 öppnade man ögonen - och styrde utvecklingen av dämpning för löpare i en helt ny riktning. Att lagra energi för att sedan återföra den till foten för att öka hastigheten var ett välbekant koncept. Men tonvikten på Boost-dämpning var inte det. Deras inställning. Dess effektivitet. Allt detta öppnade upp nya perspektiv. Särskilt eftersom adidas också gav sin dämpande revolutionen Energy Boost-skor som komplement till den.

Det måste vara prestanda från sulan till dämpningen och överdelen. Grunden var född. SOLARBOOST föddes ur Energy Boost i maj 2018. Revolutionen följdes av nästa steg i utvecklingen. adidas skapade en riktig allroundsko vars grund fortfarande är baserad på unik dämpning. Dessutom finns det stabiliserande element, medan sömmarna gradvis försvinner i bakgrunden. adidas SOLARBOOST är nu i sin tredje generation. Utvecklingen går framåt - men bara för att dämpningen har ställts i revolutionens tjänst.

adidas SOLARBOOST: Löparskor med optimal dämpning och stabilitet

Alla skor är inte lämpliga för alla löpare. Alla fötter har inte samma anatomi. adidas har därför gjort SOLARBOOST till en gyllene medelväg mellan dämpning och neutrala skor. Boost-tekniken dämpar fortfarande effektivt energin från dina steg och återför den omedelbart till dig, även flera år efter att den introducerades. Eftersom Boost ofta är lite mjukare än andra uppställningar ger märket också adidas SOLARBOOST en slags ställning runt mellansulan som lovar mer lateralt stöd.

Dessutom finns det en lätt, andningsbar ovandel av konstruerat nät och en yttersula med Continental-gummi. Detta ger dig det nödvändiga greppet även i vått tillstånd - utan att det slits snabbt. Löparna har sprungit över 1 000 kilometer i SOLARBOOST och yttersulan har klarat sig bra. Som en del av adidas Primegreen-serie är SOLARBOOST också tillverkad av olika återvunna material. Det finns monokroma och subtila färgställningar, liksom ljusa och blinkande, så att du kan matcha löparskor med din stil.

Boost - och mycket mer i SOLARBOOST från adidas

En utmärkt dämpning ensam gör inte en utmärkt löparsko till en utmärkt löparsko. Det är därför adidas har gett SOLARBOOST andra toppinnovationer som gör din löpning bekvämare, säkrare och effektivare.

  • Öka dämpningen med LEP Torsion System: Allt började på BASF. Ett av världens största kemiföretag utvecklade grunden för Boost-dämpning och gav den vidare till adidas - och märket använder konceptet på bästa möjliga sätt, bland annat i adidas SOLARBOOST. Den bygger på otaliga små bollar av en speciell termoplastisk polyuretan. De kan deformeras när de vill, men återgår sedan till sitt ursprungliga läge på ett ögonblick. På så sätt lagrar Boost-mellansulan energin från stöten när du springer, för att omvandla den direkt och ge tillbaka den till dig i form av ny energi för varje steg. Tack vare den här inställningen är Boost ett av de mest reaktiva dämpningssystemen i löpbranschen. Den ger också en bekväm dyna som effektivt skyddar dina leder under löpningen.
  • LEP Torsion och Solar Propulsion Rail för mer stöd: adidas LEP Torsion-system används mellan yttersulan och dämpningen i SOLARBOOST. Den ökar stabiliteten effektivt utan att vara märkbar under löpning. Till detta lägger adidas sin Solar Propulsion Rail, som löper en gång runt mellansulan och stödjer foten i sidled.
  • Engineered Mesh Upper: Ovandelen på adidas SOLARBOOST är tillverkad av 50 % återvunnet material för andningsförmåga och hållbarhet. För att ge dig extra stabilitet använder adidas Tailored Fibre Placement genom att sy förstärkningar direkt på överdelen i områden som är särskilt sårbara.
  • Stretchweb-yttersula med Continental-gummi: adidas SOLARBOOST vägleder dig säkert över vägen. Inte bara på grund av den innovativa dämpningen. Tack vare Stretchweb-sulan rullar du bekvämt i dessa premiumlöparskor och halkar inte ens i våta förhållanden. Continental-gummiblandningen garanterar dragkraft även under svåra förhållanden och är dessutom hållbar.

adidas SOLARBOOST: för neutrala löpare på vägen

Multidimensionell balans. Det är vad du får med adidas SOLARBOOST. Runner dämpar extremt effektivt, ger dig energi tillbaka och erbjuder samtidigt en hög grad av stabilitet. Ovandelen är bekväm men ändå stödjande och yttersulan är utformad för löpning på vägen. Det är där SOLARBOOST känner sig mest hemma. Det spelar ingen roll om du precis har börjat springa eller om du redan arbetar hårt med mer utmanande löparprojekt. adidas SOLARBOOST, som finns online på Keller Sports, är lämplig för alla nivåer. Du kan också klara längre sträckor med löparskon utan problem.

adidas SOLARBOOST Shop på Keller Sports

adidas utrustar en hel armada av sina löpare med den uppskattade Boost-dämpningen. adidas SOLARBOOST är därför bara början, eller snarare slutet. Det är adidas premium runner. I adidas SOLARBOOST-butiken på Keller Sports erbjuder vi dig ett brett utbud av färger för denna löparsko. Där hittar du också löparen i en Primegreen-version, som är tillverkad av 100 % återvunnet material.

Naturligtvis har alla adidas SOLARBOOST-modeller för män och kvinnor alltid de ikoniska tre ränderna från Herzogenaurach, som skickligt förhöjer alla SOLARBOOST-färger. Om du inte vill missa nya versioner eller attraktiva erbjudanden om adidas SOLARBOOST rekommenderar vi att du prenumererar på Keller Sports nyhetsbrev. På så sätt är du alltid uppdaterad!