Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

STELLA MCCARTNEY - VIA LONDON OCH PARIS TILL HERZOGENAURACH

Stella McCartneys väg är ett konstverk i sig. Hon fortsätter arvet från den berömda fadern utan att vilja fylla i hans spår. Istället för att hoppa in i musikbranschen, använda vad pappa Paul byggde med Beatles, kanaliserar Stella McCartney sin kreativitet i riktning mot en annan konstform. Det borde vara mode. Hon designade sin första syntetiska läderjacka vid tolv års ålder, studerade senare konst och design i London och slutförde praktikplatser med kända skräddare och modedesigners.

Och Stella McCartneys blandning av tydliga mönster, fokus på kvinnlighet och naturligt självförtroende, luddigt intryck. Till och med Chloe ringde. Bara två år efter examen tog McCartney över posten som kreativ chef för det berömda parisiska modehuset - och fyra år senare, trots all framgång, bröt hon ny mark. Det borde vara ditt eget. Stella McCartney grundade sitt eget varumärke, men förblev öppen för andra projekt. Partnerglädje istället för ensamma krigare. Herzogenaurach istället för Paris. 2004 samarbetade Stella McCartney med adidas för att gemensamt lansera adidas by Stella McCartney-linjen?

TRE RÄNKOR FÖR EN MODEIKON: ADIDAS AV STELLA MCCARTNEY

Högt dekorerad designer möter det legendariska sportmärket. Löfte om framgång uttalas. Löftet om framgång hålls. Mode och sport slogs samman - med adidas efter en passion som vi har blivit älskade. Framgångsberättelsen för varumärket från Herzogenaurach började med det första stora utropstecknet som leverantör av det första tyska VM-laget 1954. Otaliga kapitel har lagts till under årtiondena på och utanför fält, banor och tävlingsbanor. Adidas brinner för att föra samman sportkläder och street style. Run DMC bar superstjärnan direkt in i popkulturen.

Det finns också legendariska andra samarbeten, inte minst Ultraboost, som svänger fram och tillbaka mellan sport och mode. Det är precis här adidas av Stella McCartney kommer in. Stjärndesignern ger adidas stilar ännu mer mode. High fashion för det dagliga träningspasset, yogasessionen, körningen, tennismatchen. Naturligtvis alltid med: de tre ränderna. adidas ikoniska logotyp är en fast armatur även när varumärket arbetar med en stjärndesigner. Ett centralt budskap är också obligatoriskt för varje adidas by Stella Mc Cartney-försäljning: Varumärket riktar sig direkt till kvinnor som vill stödja och uppmuntra dem i en positiv, sportig inställning.

I ÖVERSIKT

  • Grundår: 2004

  • Företagets grundare: Stella McCartney och adidas

  • Huvudkontor: Herzogenaurach (huvudmärket adidas)

  • Antal anställda: mer än 57 000 (huvudmärket adidas)

  • Årlig försäljning: cirka 21 miljarder euro (huvudmärket adidas)

  • Webbplats: adidas.de/adidas_by_stella_mccartney

  • Sport: träning, löpning, tennis

GODA SKÄL FÖR ATT VÄLJA ADIDAS AV STELLA MCCARTNEY

  • Miljöskydd: För Wimbledon 2019 levererade adidas av Stella McCartney kläder gjorda av återvunna tyger.

  • Rättvisa: För att skydda arbetarna introducerade adidas sin egen "Workplace Standard" för sin leveranskedja.

  • För hobby & professionell sport: adidas by Stella Mc Cartney artiklar är lämpliga för både toppidrottare och amatöridrottare.

ADIDAS AV STELLA MCCARTNEY PÅ KELLER SPORTS

Stella McCartney utnyttjar adidas kompetens för sina kollektioner, använder varumärkets innovativa material och tekniker för att tolka dem i modevärlden. Stjärndesignern har gett Ultraboost, vars banbrytande boostdämpning effektivt omvandlar stötar till energi för ett explosivt steg, en omisskännlig design. Hon skräddarsyr sina trackjackor som om de väntade på sitt utseende på catwalken i Paris, Milano eller New York, men glömde inte deras funktion.

Adidas by Stella McCartney-produkter använder vattenavvisande CLIMASTORM för att skydda dig från regn och vind när du springer. Det finns också praktiska detaljer som ökar bärkomforten - och hos oss kan du få adidas av Stella Mc Cartney online. Jackor. Blast. Skjortor. Sport-BH. Shorts. Blast. Tenniskläder. Löpare som Ultraboost. Du hittar allt detta i adidas by Stella Mc Cartney-butiken från Keller Sports.

ADIDAS AV STELLA MCCARTNEY: MODE FÖR TOPPATLETTER

Med en uppgång främjar Stella McCartney den fashionabla metoden direkt in i sportvärlden. Fritidsidrottare bär de avslappnade, snygga designerna för yoga, löpning, träning eller tennis. Men toppidrottare gillar också att glida in i mixen av high fashion och high tech. Stella McCartney designade de officiella kläderna för det brittiska laget för OS 2012 och upprepade sin designprest igen 2016. Några av de bästa tennisspelarna på planeten, inklusive Angelique Kerber, Garbine Muguruza och Dominic Thiem, har redan rusat om de stora banorna på planeten i adidas av artiklar från Stella McCartney.

HÅLLBAR STIL

Hållbarhet spelar en avgörande roll för både Stella McCartney och adidas. Båda är medvetna om sitt ekologiska och sociala ansvar. Båda letar därför efter sätt att göra mode ännu mer hållbart - och hitta dem. För Wimbledon 2019 skapade adidas av Stella McCartney en hel kollektion gjord av återvunnen plast och återvunna kläder. Varumärket använde också "Dope Dye Technology" för färgning, vilket sparar vatten genom att färga bitar tidigt i tillverkningsprocessen. De hållbara stilarna bärs av bland andra Alexander Zverev och Angelique Kerber, Stefanos Tsitsipas och Caroline Wozniacki.