Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

AEVOR - ERGONOMISKA VÄSKOR UP TO ELEGANTA RYGGSÄCKAR

Ursprunget till AEVOR gå tillbaka till en födelsedagsfest. År 2008 firade Florian Michajlezko, då 24 år gammal och studerar företagsekonomi, i Berlin dagen hedra en vän. Samtalet vände sig till skolväskor och en sjukgymnast berättade hur hon behandlade barn med ryggproblem på grund av sin skolväska i deras praktik. De förstår inte varför ingen oändligt justerbara redovisade system på marknaden är de existerade för länge sedan i vandring ryggsäckar. För Michajlezko det var en idé, som han hade letat efter. Tillsammans med Sven-Oliver och Oliver Pink Steinki grundade han företaget "ergobag" som producerar sedan hållbara ergonomiska skol ryggsäckar. Efter den framgångsrika lanseringen av Köln-baserade företaget döptes "Förtjust i Bags" 2010. Den följdes av lanseringen av sex andra varumärken under detta paraply - bland annat av AEVOR.

FÖR AEVOR PÅSAR PET FLASKOR RECYCLED

Sedan 2016 olika påsar tillverkas under varumärket AEVOR. Inspirerad av cykel budbärare i New York och London, är de produkter optimalt anpassade till en kreativ, flexibel och dynamisk liv. I produktionen är mycket väl respekterad i design och funktionalitet. Vad är speciellt med ryggsäckarna och påsar av AEVOR är materialkvalitet. Således miljövänliga etikett för ungefär hälften av de främmande ämnen använt sina produkter återvunna PET-flaskor.

Således i 2016 mottog den tyska Sustainability Award och en av de mest hållbara medelstora företag i Tyskland sedan dess kan kallas. Dessutom längs etikett arbetar med Fair Wear Foundation för rättvisa arbetsförhållanden i landet i Vietnam. Det finns också ett samarbete med bluesign system för att hålla giftiga ämnen från tillverkningsprocessen. Alla AEVOR produkter är också officiellt "PETA Vegan Godkänd". Denna utmärkelse kontrollerar att inga komponenter av animaliskt ursprung används i produktionen.

I EN ÖVERSIKT

  • Grundad: 2010

  • Grundare: Sven-Oliver Pink, Florian Michajlezko, Oliver Steinki, Juliaan Cazin

  • Huvudkontor: Köln

  • Antal Medarbetare: 177

  • Årliga Försäljning: 34 miljoner euro

  • Webbplats: fondofbags.com

  • Sport: Outdoor

3 GODE RÄSAR TILL AEVOR

  • Bevarande: återvunna PET-flaskor används för ca 50 procent av främmande substanser.

  • Awards: AEVOR redan fått flera utmärkelser, bland annat 2016 den "tyska Sustainability Award".

  • Multi-Funktionalitet: Påsar av märket kan vara tack vare "expanderbar funktion" expandera och därmed använda mångsidig.

AEVOR PRODUCTS I KELLER SPORTS: EGNA SKAPELSER SHOP BAR WARE

Väskor och ryggsäckar i AEVOR är snygga funktionalisterna som andas en modern livsstil. Flexibel och därmed perfekt utformad för en aktiv livsstil. Fritid, studier, arbete, inga problem. Vår AEVOR butiken har de rätta svaren för alla vardagliga situationer. Föränderlighet och små Funktionisideen övertyga i detalj. Således, till exempel, spännena av AEVOR ingen PEG men verkliga skapelser. Mångfalden av AEVOR Artikeln fortsätter dessutom även i färg design av branden fortsätter sömlöst. Av trendiga pastellfärger på klassiskt svart till flashiga lila AEVOR de rika utbud.

UTMÄRKTA ORGANISATIONEN AEVOR DAYPACK ELLER SNUBBLA PACK

Som AEVOR återförsäljare Keller Sports Få erbjudanden många modeller i sin nuvarande AEVOR samling. En absolut rundare är, till exempel, den skurna i V-form 18L dagturssäck. Den är utrustad med många användbara funktioner i den perfekta vardagliga följeslagare. 18 liter delas genomtänkt och du erbjuder tack vare olika fickor och insatser för dina bra organisation Alternativ redskap. Det finns till exempel ett vadderat datorfack och en annan för en vattenflaska. En dold facket på baksidan är perfekt för ditt pass på semester. Mest imponerande är dock den expanderbara funktion AEVOR produkter: Med två enkla steg omvandlar 18L dag packa en 28 liters ryggsäck med en enorm lagringsutrymme. Ännu större är resan pack AEVOR att genom hans rolltop-system med upp till 33 liter kan ökas - och därmed, som namnet antyder den lämplig för längre resor.

RED DOT DESIGN AWARD FÖR AEVOR 18L DAYPACK

De många goda idéer produktutvecklare AEVOR produkter vinner nya fans. Samtidigt ryggsäckarna och väskor finns i mer än tjugo länder runt om i världen. Även utmärkelser fanns redan riklig. Så moderbolaget "Fond för Bags" fick under 2011 den första Red Dot Design Award. Ett år senare, var att vinna den enable2start affärsplan konkurrens på händelsen följt av "Tyskland - Land of Ideas". Även den tyska Design Award, den tyska Sustainability Award och tyska entreprenörer priset gick till Köln-baserade företaget. 2017 följdes av en annan Red Dot Desingpreis för AEVOR daypack. Juryn berömde uttryckligen innovativ kombination av design och funktion med den speciella V-form och de unika metallspännen.