Bli Premium-medlem nu och spara 10 % på varje köp* Mer information

 • 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
 • Premiumerbjudanden och för-reor
 • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
 • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.
1693

AKU: ITALIENSKA HANTVERK TRADITION OCH MODERN TANKE HÅLLBARHET

Vad 30 år sedan i italienska Montebelluna började med företagets grundare Galliano Bordin, har utvecklats under årtionden i ett framgångsrikt företag med ett öga för innovation och design. Även mycket tekniska bergsklättring stövlar för kraven erfahrenster bergsklättrare kommer från den kreativa verkstad AKU och göra hjärtan bergsklättrare slå. Hållbarhet och äkthet är mycket viktiga för AKU och är skaparna av trekking, vandring och klättring skor en verklig labor of love.

AKU ERBJUDANDEN: MADE OCH UTFORMAS EUROPA

Alla AKU modeller den senaste kollektion för 2017 är exklusivt designade i företagets fabriker i Europa och tillverkas. Omkring 90% av råvaror och komponenter som används för båten kan spåras på detta sätt. Komponenterna i stövlar som inte härrör från den europeiska produktionen, är geografiskt spåras till sitt ursprung. Denna öppenhet passar företagets filosofi och etik för produktion av det italienska företaget som lägger störst på produkter med lång livslängd och skulle därmed skydda miljön så effektivt som möjligt.

I EN ÖVERSIKT

 • Grundad: 1987
 • Grundare: Galliano Bordin
 • Huvudkontor: Montebelluna (Venetien), Italien
 • Antal Medarbetare: 60-100
 • Årliga Försäljning: cirka 17 miljoner euro
 • Webbplats: aku.it
 • Sport: Outdoor

3 GODE RÄSAR TILL AKU

 • Teknik: AKU är en absolut specialist på vandringskängor, och använder den mest moderna och högkvalitativa material - såsom Vibram sulor och GORE® Tex.
 • Rättvisa: Göra skor finns nästan uteslutande i Europa - särskilt i Italien i stället - alla råvaror för detta är spårbara.
 • Bevarande: AKU används för sko produktion återvunnet material såsom gummi och EVA för mellansulor.

INNOVATIVA TEKNIKER FÖR DIN VÄG TILL SUMMIT

Orienterad anatomin av foten, har man satt sig AKU syftar till att producera de bästa utomhus skor och arbeta för det med olika innovationer: ELICA Tekniken kallas systemet representerar en optimal och balanserad tryckfördelning. Här är slitbanemönstret och innersulan i skon något lutande utformad för att garantera dig mer stabilitet på turné. Särskilt lämplig för långa promenader är AKU vandringsskor som är utrustade med denna teknik. också poäng Multi terräng skor skotillverkare. Den AKU Climatica GTX garanterar dig en perfekt grepp och dessutom är vattentät, robust och extremt hög kvalitet i utförande. Drop in Keller Sports AKU nätet butik hittar du dessa och många andra skomodeller.

AKU STORE: HÅLLBARHET OCH ÄKTHET

Skaparna av AKU du vill leverera hållbara skor som gjorts till i miljövänliga produktionsförhållanden. Låg Pollution vad ingredienserna är i termer av skorna som ett ämne, är särskild uppmärksamhet åt det. Så många återvunna material används därför vid tillverkning av skor, för att spara på flora och fauna. De skokartonger och förpackningsmaterialet som uteslutande består av papper, för att så långt reducera att den negativa inverkan på miljön som möjligt. Dessutom AKU stödjer lokala miljögrupper och föreningar, såsom Friends of Nature Tyskland eller vandring Italia, för att få människan och naturen närmare varandra. Passionen för bergen har AKU bevarats från början och drar inspiration för att göra nya modeller från den alpina världen som måste bevaras för AKU. Upptäck den unika och exklusiva designen av bergskängor AKU Försäljning och få dig på vägen!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.