• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
 • Premiumerbjudanden och för-reor
 • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
 • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

ALE: MODET ATT UTFORMA KONVENTIONER BREAK

För mer än 30 år har företaget producerar högklassiga APG cykling kläder. Första agierend även som en ren tillverkare och leverantör för andra märken, ville företaget att omorganisera 2013 och kallade sitt eget varumärke till liv. Detta bör sedan vara tillgänglig för high-end produkter och djärva mönster. Ale föddes och dess namn, som påminner om det franska ordet Allez, lära sig att det finns bara en riktning: framåt!

Hittills kläder kom värdigare för cyklister, satt tysta färger. En konvention med Ale produkter rasade från och med nu densamma. Branden som cykeldesignteknik med ljusa fluorescerande färger på huvudet. Kombinationen av enastående kvalitet och spännande utseende kunde Ale tröjor och byxor avancera snabbt till en riktig vinnare. Detta återspeglas också i dagens nummer: På dagen Ale produceras, som har 30 km söder om Verona, avvecklas nu cirka 3.000 plagg.

ALE ARTIKEL: "MADE IN ITALY" AS SIGN AV ABSOLUT HÖGSTA KVALITET

Många klädföretag kan produceras i Asien deras produkter. Av uppenbara skäl: produktionskostnaderna är lägre än i Europa många gånger. Ale denna trend inte kommer att ansluta, men fortsätter att fokusera på kvalitet och tätningen "Made in Italy". "Detta ger oss möjlighet att behålla hela produktionskedjan i åtanke och alla steg själva styr", förklarade öl designer Arianna Scarduelli gång i samtal med "Cycling Weekly", och tillade: "Vi producerar allt in-house Detta bidrar till att förbättra kvaliteten .. "

De flesta av de material som används för tillverkning av skjortor, byxor och handskar, förresten också från Italien. Endast ett fåtal material kommer från andra länder: "Vi använder till exempel mycket speciella, vattenavvisande material från Japan," Scarduelli förrådde vidare. Men inte bara det material som är kritiska i Ale produkterna. Naturligtvis är det nödvändigt att behandla dessa också möjlig. Det är därför bara upplevt sömmerskor och sömnad används för Ale artikeln.

I EN ÖVERSIKT

 • Grundad: 2013
 • Grundare: APG srl.
 • Huvudkontor: Bonferraro, Italien
 • Antal Medarbetare: K.A.
 • Årliga Försäljning: K.A.
 • Webbplats: alecycling.com/de/
 • Sport: Cykel

3 GODE RÄSAR TILL ALÉ

 • Egen Produktion: För att säkerställa kvaliteten, är de produkter som tillverkas vid företagets huvudkontor. Made in Italy!
 • För Hobby & Professionell Sport: Tour de France-vinnaren eller hobby cyklister: Ale produkter åtnjuter alla mycket populära.
 • Multi-Funktionalitet: Ale lyser speciellt med fina mönster. Italienarna ger upphov till tristess.

ALE SHOP AT KELLER SPORTS

Du är cyklister från passion och kärlek till den ovanliga? Då är du rätt med oss. Ale Store på Keller Sports erbjuder ett stort urval av öl produkter. Vare sig du är ute efter en kort eller lång ärm cykling jersey för sommar eller vinter. Vare sig du letar efter en cykel jacka eller tack vare ERGO RF-system bekvämt vadderade och perfekt passar cykling byxor behöver från Ale butik kan du hitta de bästa produkterna Ale nätet. I den färgstarka val för damerna mest iögonfallande utformade som för män, kommer du säkert hitta. Kasta också en titt in i Ale Säljes Keller Sports, som alltid är spännande ale erbjuder väntar vid särskilt attraktiva priser för dig.

ALE: I FOTSPÅREN AV EDDY MERCKX

Eddy Merckx är en absolut cykling legend. Med stor kämpaglöd och massor av passion, belgarna i hjärtan racing fans gick runt om i världen, vann titeln hat-trick av Tour de France, Giro d'Italia och väg VM. Den okuvliga viljan att vinna "Cannibal" som Merckx kallades, måste också Ale skrivet på flaggan. Efter Merckx Ale den "GranFondo ale Merckx" väcks till liv, tusentals år cyklister till Verona beten för att gå med Eddie sig stor cykeltur. Men har inte bara med artister som dagarna gått Ale arbeta tillsammans och tät. För att garantera sina kunder alltid det ultimata inom kvalitet, utvecklingsavdelningen med de bästa åkarna i världen koordinater. Så du ständigt får för Ale Artikel Tips från den löpande professionella cyklister att slutföra dessa berg skede som vinnare.

ALE SHORTS: ARRIVEDERCI RUMPA SMÄRTA

Vi vet alla att det: Efter den långa resan, särskilt ont skinkorna. ALE den obehagliga smärtan har sedan länge förklarat krig och utvecklat en mycket bekväm sittdyna med ERGO HF. Klädseln är andas och torkar snabbt. Men viktigast av allt, är tack vare den höga densiteten av skyddat material direkt kontakt punkten för skinkor perfekt med sadeln. Så det är nu oftare tack vare Ale artikeln: Arrivederci ryggvärk!

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.