Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

ALÉ CYKELKLÄDER KOMBINERAR AERODYNAMIK MED KOMFORT OCH STIL

Efter mer än 30 års erfarenhet av tillverkning av avancerade cykelkläder lanserade APG 2013 sitt eget modemärke Alé. Det italienska företagets mål var lika enkelt som framgångsrikt: att erövra branschen med högklassiga produkter och innovativa idéer. På den tiden bestod standardrepertoaren för alla tillverkare av cykelkläder huvudsakligen av lugna, bleka färger. I denna lucka har Alé cykelkläder på ett skickligt sätt gjort sig gällande och samtidigt skapat ett eget varumärke, förutom att vara en nyhet på marknaden: Cykelkläder med ljusa, fluorescerande färger. Med sin djärva stil orsakade Alés cykelkläder stor uppståndelse i branschen. Under tiden är Alé-cykeltröjor kända över hela världen och är mycket populära bland både professionella cyklister och hobbycyklister.

Men det är inte bara färgerna och trycken på Alés cykelkläder för män och kvinnor som har inspirerat cyklister över hela världen i åratal. Den högklassiga kvaliteten på deras produkter bidrog också till att företaget från Verona kunde utöka sitt goda rykte ytterligare. Alé cykelkläder kombinerar högkvalitativa material, teknisk expertis och italiensk stilkänsla för att skapa funktionella kläder som övertygar. Medan cykeltröjor till 1960-talet till stor del var tillverkade av (träd)ull, används numera nästan uteslutande syntetfibrer - även av Alé. Detta beror till stor del på att dessa fibrer inte absorberar svett, utan transporterar bort den till utsidan. Materialet främjar också aerodynamik och torkar mycket snabbare än tyg av naturfibrer. Det italienska märket använder också syntetiska fibrer i stället för läder för stoppningen i Alé-cykelbyxorna, eftersom dessa inte kräver regelbunden skötsel.

Alé har i många år varit partner och sponsor för cykellag och cykelförbund. Nyligen förnyade varumärket sitt partnerskap med det franska cykelförbundet. Att arbeta med professionella idrottare är en viktig del av Alés arbete. Kritisk feedback från förare är trots allt ett av märkets viktigaste kvalitetstester. Och det hjälper oss att ständigt förbättra och utveckla Alés högkvalitativa cykelkläder.