• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
 • Premiumerbjudanden och för-reor
 • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
 • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

ALPINA - PIONEER SÄKERHETS

När det gäller innovativa utrustning i fritids- och professionell idrott, finns det inget sätt förbi namn Alpina. Särskilt när det gäller funktionssäkerhet tillbehör gör Alpina med sina skidor och cykelglasögon och skidhjälmar har alltid varit mycket banbrytande. Företaget betalar särskild uppmärksamhet åt kvalitet gästerna regelbundet med högpresterande teknik - Säkerhet "made in Bayern".

När en start baserad i Sulzemoos i Bayern, modig och entusiastisk, sportartiklar tillverkaren erövrade hela världen med en idé. Alpina grundades 1980, vid den tiden, men ändå ganska oansenliga presenteras i en katalog och en kort tid senare på idrotts mässan ISPO i München. Samlingen? Hanterbar. Inte Men tron ??på sina egna produkter och sina egna idéer. Drivna verktyg utvecklat Alpina på bara två år, den första produkten världs: glasögon Turbo. En riktig klassiker för en tydlig bild på sluttningarna - och förblir så i dag. Detsamma gäller för 1985 introducerades på marknaden Alpina Ski & Surf, numera känd som SWING. De bäst säljande sportglasögon i världen.

NEUREUTHER, HÅL, SHIELD - IDROTTSMÄN FÖR ALPINA HJÄLM & GOGGLES

Alpina har lyssnat på alla dessa år de bästa idrottare i sina respektive yrke och alltid kämpat med nära samarbete med de bästa. Vid de olympiska spelen bland annat Felix Neureuther, Felix Loch och Marlies Schild började med säkerhetsrelaterade produkter från Alpina. Allt så att i slutändan inte bara idrottare men även du och andra idrottare dra nytta av det. Som en fem varumärken Alpina tillhör Uvex grupp. Deras uppgift är klart definierat: Protecting People. Innovativa arbete som in på ditt skyddar äventyr i snön och på cykeln perfekt.

I EN ÖVERSIKT

 • Grundad: 1980
 • Grundare: Werner Grau
 • Huvudkontor: Sulzemoos
 • Antal Medarbetare: 60
 • Årliga Försäljning: 126 miljoner euro
 • Webbplats: alpina-sports.com
 • Sport: Vintersport, Cykel

3 GODE RÄSAR TILL ALPINA

 • Professionell Ingång: Elitidrottare som Felix Neureuther eller Felix Loch dela sina produkt erfarenheter med Alpina.
 • Teknik: Alpina installeras i skidhjälmar Hi-EPS - absorberar ett material med luftkammare som faller krafter.
 • Awards: 2016 vann den åtråvärda ISPO Alpina Communication Award för framstående produkter inom idrottssektorn.

ALPINA HJÄLMAR, SKI & BIKE GLASÖGON MED KELLER SPORTS

På Keller Sports hittar du ett brett utbud av Alpina produkter. Oavsett hur djup snö eller hur branta berget, här får du rätt utrustning, ni garantera största möjliga säkerhet. Hjälmar med den senaste och säkraste teknik som är på toppen av det bekväma och eleganta. Samma sak gäller för skidglasögon som du kan hålla tiden i alla väder. Och om du behöver en ny hjälm för cykling och matchning glasögon Alpina till dig är naturligtvis rätt adress!

VARA SYNLIG - CAMPAIGN FOR SÄKRARE

#bevisible med kampanjen vill Alpina uppmärksamma farorna om man är svårt att se vägen går. Speciellt Alpina hjälmar har utvecklats i BE synlig variant. Öka hålls i ljusa gula, cykelhjälmar under dagen din synlighet på cykeln - vare sig på väg till arbetet, för sport eller café. Dessutom har de reflektorer och en batteridriven LED bakljus för ännu högre säkerhet på vägarna.

MER INSIKT FÖR DIG: SKI & BIKE GLAS ALPINA

Ett annat exempel på innovativa produkter Alpinas självbelåtna? Alpina har utvecklat tekniken Quattroflex för sina glasögon. Med det, är den blå delen av det synliga ljuset signifikant reducerad och kontrasterna i snön ökas så även vid dålig sikt. Resultatet: större säkerhet. Reflektioner och reflektioner är mindre, utsikten bättre och du kan vid behov snabbt till en farlig situation reagera.

BETALNINGSMETODER

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.