Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

Asics Evoride - varaktig komfort för dina fötter

Alla som tar löpning på allvar vet hur viktigt det är med rätt skor för att få en smidig löpning. Otillräcklig dämpning eller undvikbar friktion kan snabbt förvandla loppet till en prövning. Med Asics Evoride hör dessa problem till det förflutna. Den här effektiva löparskon lämpar sig bäst för tempolöpningar, långdistanslöpningar eller tävlingar. Modellen från det världsberömda premiummärket är idealisk för alla neutrala löpare och supinatorer. Tack vare GUIDESOLE-tekniken ökar Asics Evoride din effektivitet. Detta uppnås genom att kombinera ett fast och ett mjukare skikt för att skapa en sula med en böjd design som ger både dämpning och en drivande löpkänsla.

Tekniska höjdpunkter hos Asics Evoride:

  • GUIDESOLE™-sulteknologi
  • FlyteFoam™ mellansula
  • FlyteFoam™ Propel
  • AHAR™ yttersula material

Asics Evoride: Teknik och funktionalitet

Få ut det mesta av dina löprundor med den avancerade tekniken i Asics Evoride. FlyteFoam™ Propel-skummet och FlyteFoam™-mellansulan ökar din studs och den allmänna känslan när du springer med sina fjädrande egenskaper. Skumtekniken är också särskilt hållbar. Vissa modeller har också en yttersula av slitstarkt AHAR™-material. Detta gör inte bara Asics Evoride mer hållbara, utan ger dig också det bästa greppet på vägen.

Den sofistikerade sulan i Asics Evoride-serien minimerar stressen på dina fötter och ökar effektiviteten, så att din löpning får optimalt stöd under både långa och snabba sträckor. Den lätta meshöverdelen är extremt ventilerande och håller dina fötter svala och torra under träningen. Den lätta Asics Evoride finns i ett brett utbud av designalternativ och olika passformer för män och kvinnor för att bäst stödja deras respektive behov. Hitta rätt modell för dig nu - i vår Keller Sports onlinebutik.