Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

ASICS FITNESS: ETT SPORTIGARE OCH HÄLSOSAMMARE LIV

Oavsett om det handlar om inomhus- eller utomhussport - ASICS Sport stöder dig i alla dina aktiviteter. Och det är helt riktigt att du inte ska dra ner på träningen, utan lyfta dig själv till en ny nivå. Regelbunden träning kan ha en positiv inverkan på din hälsa. Motion anses medicinskt sett vara en förebyggande åtgärd mot sjukdomar. Statistiska siffror visar att personer som tränar mer lever längre. ASICS Fitness har också valt detta tillvägagångssätt. Vi ger dig de absoluta grunderna för avslappnade löprundor och erbjuder dig komplett utrustning från topp till tå för ditt besök på gymmet.

PERFEKT UTRUSTAD MED ASICS TRÄNINGSKOLLEKTION

Träningsskor är grunden för många sporter. Få tillgång till sofistikerad teknik med dämpningssystem och lätta överdelar med skor från ASICS. Övre material, t.ex. t-shirts, ger stor rörelsefrihet. Särskilt när det gäller sport som involverar överkroppen kan du dra nytta av ärmlösa tröjor från ASICS som är ett alternativ för särskilt varma dagar. ASICS fitnessjackor är däremot utformade för snabb användning när det blir lite kyligt under en träningspaus eller när en frisk bris kommer upp under en löprunda i skogen. Inga sportprestationer utan shorts: märket har ett brett utbud av olika färger och former redo för dig.

ASICS FITNESS PÅ KELLER SPORTS

Keller Sports är medveten om att det inte räcker med ett omfattande sortiment. Det uppstår snabbt frågor om vilken sko som är rätt för dig och vilken sport som kräver vilket material. Högteknologiska material är särskilt lämpliga för mycket specifika discipliner. Därför testas de flesta ASICS träningsartiklar av våra Keller Sports Pros. Vi kontrollerar vilka de mest övertygande funktionerna för dina behov är inom vårt sortiment. Du hittar rapporter från Keller Sports Pros i vår Keller Sports Guide.